'Şimdi Cenk Tosun düşünsün…'

'Şimdi Cenk Tosun düşünsün…'

İngiltere Premier Lig'in zirveye oynayan ekiplerinden Leicester City, 15 kez A Milli formayı giyen Çağlar Söyüncü'yü 30 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Çağlar sosyal medya hesabından Avrupa'da oynayan Milli Takım arkadaşlarına gönderme yaptı.

Leicester City 22 yaşındaki Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü için kulübü Freiburg ile anlaştığını açıkladı. Almanya’dan İngiltere’ye transfer olan Çağlar’ı ilk kutlayan isimlerden biri Roma’da forma giyen Cengiz Ünder oldu.

Twitter hesabından Altınordu’da birlikte oynadığı ve Milli Takım’dan da arkadaşı olan Çağlar’ı kutlayan Cengiz, ”Kardeşim hayırlı olsun, şimdi Cenk Tosun düşünsün” yazarak Premier Lig’de Everton forması giyen Cenk Tosun’a gönderme yaptı.

Cenk ile rakip olan Çağlar da bu mesaja, ”Şanslısın kardeşim, İtalya'da değilim” şeklinde cevap verdi.

Kısa sürede binlerce etkileşim alan bu mesajlar sosyal medyada da günün en çok beğenilen paylaşımları arasına girdi.

ALTINORDU’NUN KASASI DOLACAK

Altınoru altyapısından çıkan Çağlar Söyüncü geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibi Freiburg’a 2.5 milyon bonservisle transfer olmuştu. Çağlar’ın Söyüncü’nün Leicester City’ye transferiyle Altınordu da bonservis ücretinden yüzde 25 yetiştirme payı alacak. Altınordu bu transferden 10.5 milyon euro; yaklaşık 67 milyon TL kazanacak…