Sinan Akçıl: 'Rezilsin Fenerbahçe' dedi ve...

Sinan Akçıl: 'Rezilsin Fenerbahçe' dedi ve...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında kendi sahasına yenilmesinin ardından Sinan Akçıl sosyal medya hesabından Fenerbahçeye yönelik sert sözler kullandı. Akçıl, 'Rezilsin Fenerbahçe, Utanıyorum ve artık takım tutmuyorum' dedi. Bu sözlere karşılık ise Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Aşık'tan geldi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında dün gece Makedon ekibi Vardar ile karşılaştı. Üsküp'teki ilk maçtan 2-0 mağlup ayrılan Fenerbahçe, kendi sahasında oynadığı maçta da 2-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. 

Maç bitiminin ardından fanatik Fenarbahçeli olduğu bilinen Sinan Akçıl, Instagram sayfasında takıma tepkisini 'rezilsin fenerbahçe' sözleriyle gösterdi. 

Akçıl, paylaştığı fotoğrafın altına "Rezilsin Fenerbahçe! Utanıyorum ve artık takım tutmuyorum Fenerbahçe! ve bravo Mehmet Demirkol yine muhteşem konuşuyorsun!" notunu düştü.

Sinan Akçıl kısa bir süre sonra takipçilerini ikiye bölen paylaşmını sayfasından sildi.


Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Aşık'tan Sinan Akçıl'a tepki

Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Aşık ise Sinan Akçıl'ın bu paylaşımının ardından çok sert ifadeler kullandı. Murat Aşık, "Ben Fenerbahçe'me küsmem darılmam ama şöyle süslü maymunlara reklam yaptırınca cidden deliriyorum. Ya sen kimsin Sinan Akçıl? Yok rezaletmiş, yok utanıyormuş! Lan sen önce millete şarkı diye yutturduklarından utan!"  diye konuştu."