Son dakika Galatasaray transfer haberi: Cimbom'dan

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Cimbom'dan

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmak isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Bir yandan da Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalamayı hedefleyen sarı kırmızılılar, transferlerini tamamladı ve yıldız

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmak isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

Bir yandan da Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalamayı hedefleyen sarı kırmızılılar, transferlerini tamamladı ve yıldız bir kadro kurdu.

Son olarak yerli transfer arayışına giren Cimbom'dan flaş bir hamle geldi.Galatasaray, milli yıldız için teklif yaptı. İşte o isim ve tüm detaylar...

Galatasaray, ses getiren takviyeler gerçekleştirdi ve Leo Dubois'nın yerine bir oyuncu arayışına girdi.

Bu doğrultuda Cimbom, İtalya'da Roma forması giyen milli futbolcu Zeki Çelik'i gündemine almıştı.ZEKİ ÇELİK İÇİN YENİ HAMLE Takvim'in haberine göre; G.Saray'ın 26 yaşındaki futbolcu için yeni bir girişim yaptığı ortaya çıktı.KİRALIK OLARAK İSTENDİ Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'da üçüncü tercih durumuna düşen Zeki Çelik için İtalyan deviyle yeni bir görüşme yapan Galatasaray, kiralama teklifini sundu.

Ancak; Zeki Çelik'in Cimbom'da Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alamaması ve Sacha Boey'un ardında yedek bekleyecek olması nedeniyle bu teklife şimdilik sıcak bakmadığı öğrenildi.10 milyon Euro güncel değeri olan ve hem sağ bek hem de açıkta oynayabilen yıldız oyuncunun kontratı 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.