Süper Lig’de heyecan devam ediyor

Süper Lig’de heyecan devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’de dün oynanan Akdeniz derbisiyle başlayan 15. hafta heyecanı, bugün oynanacak üç karşılaşmayla devam edecek.

Günün en önemli maçında şampiyonlar ligine aldığı ağır mağlubiyetle veda eden ve ligdeki kötü gidişata son vermek isteyen Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda, ligin dibine demir atan Ankaragücü’nü ağırlayacak. Şampiyonluk yarışının içinde kalmak isteyen sarı kırmızılılar karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Saat 20:00’da başlayacak olan maçta Ali Şansalan düdük çalacak.

Cumartesi programının heyecan verici karşılaşmalarından birine de Eryaman Stadyumu ev sahipliği yapacak. Başkentte oynanacak maçta, genç teknik adam İlhan Palut’un göreve gelmesiyle çıkışa geçen Göztepe, Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Gençlerbirliği’ne konuk oluyor. 17:00’da başlayacak olan mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

Saat 15:00’da başlayacak olan günün ilk maçında ise, ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Çaykur Rizespor, yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu ile ritim bulmaya çalışan İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Maçın hakemi Ümit Öztürk.