Suriye'den gelen Ankaragüçlü Kemal Canbolat, Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazara fena patladı

Suriye'den gelen Ankaragüçlü Kemal Canbolat, Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazara fena patladı

Suriye'de oynayan ve Ankaragücü'ne transfer olan basketçi Kemal Canbolat, Atatürk'e hakaret eden Kuveytli Arap yazara açtı ağzını yumdu gözünü.

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih isimli Kuveytli sözde yazar, Trabzon’da bir Türk vatandaşının iddiaya göre Arap turiste yumruk atarak bayıltması üzerine sosyal medya hesaplarından Türkiye’yi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan ve hakaretler içeren paylaşımlarıyla büyük tepki topladı. Siyaset arenasının yanı sıra spor camiasından da şahsa tepki yağdı.

Son olarak Suriye'de oynayan ve Şam'da hayatın normale döndüğüne dair videolarıyla bilinen, bu sezon ise Ankaragücü'ne transfer olan basketbol oyuncusu Kemal Canbolat, Atatürk'e hakaret eden Kuveytli Arap yazara çok sert sözlerle yüklendi. Canbolat şöyle dedi:

"DEVE SİDİĞİ İÇİN DEVE B..KU YİYORDUNUZ"

"Bir Irak bir İran tarafından hayat kadını gibi paylaşılamamış küçücük ülkenizde eğer petrol çıkmasaydı, deve sidiği içip deve b.ku yiyordunuz. Tarihi olarak hiç bir başarısı olmayan ülkeniz atalarımızın tebaasıydı. Bir Osmanlı askerinden selam aldığı için birbirine hava atan bir sürünüz oldu.

"SURİYELİLERİ ARAP KARDEŞ ÜLKELERİNİZLE PAYLAŞTIRABİLİR VE TÜRKİYE'YE GELMEZSİNİZ OLUR BİTER"

Övündüğünüz Arap milliyetçiliğinizle sürekli birbirimize düşüp , birbirinizin kuyusunu kazarak ihanet içinde oldunuz Senin Atatürk’e attığın iftira Atatürk’ün değerini azaltmaz bizim gözümüzde. Irkçılık bu kadar rahatsız oluyorsanız, Suriyelileri Arap kardeş ülkelerinizle paylaştırabilir ve Türkiye’ye bir daha gelmezsiniz olur biter."

ekran-goruntusu-2023-09-19-173711.png