Sürprizi çok erken açıkladılar: Sergen Yalçın sonunda sahalara dönüyor! Gideceği takım herkesi şaşırttı

Sürprizi çok erken açıkladılar: Sergen Yalçın sonunda sahalara dönüyor! Gideceği takım herkesi şaşırttı

Uzun süredir hangi takımın başına geçeceği merak konusu haline gelen teknik direktör Sergen Yalçın’ın yeni adresi belli oldu. İşte büyük sürprizin detayları…

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili son haftalarda ortaya çıkan haber ve iddiaların detayları günyüzüne çıkmaya başladı.

F5haber'in haberine göre; Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Beşiktaş’ı çalıştıran ve en güçlü ihtimal olarak Azerbaycan takımı Neftçi Bakü’yü çalıştıracağı iddia edilen Sergen Yalçın’dan beklenen haber geldi.

Sezon sonunda adı Trabzonspor ve Fenerbahçe ile de anılan Sergen Yalçın’ın geleceği belli olurken anlaşmanın detayları da ortaya çıktı.

Beşiktaş ile aynı sezonda hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu oldu ve sezonu iki kupa ile kapatan başarılı teknik adamın Süper Lig’e döneceği iddiası yeniden gündem oldu.

Süper Lig’in ikinci yarısında yeni bir anlaşma yapacağı iddia edilen Sergen Yalçın’dan şu ana kadar henüz bir açıklama gelmiş değil.

Sergen Yalçın’ın hangi Süper Lig takımı ile anlaşma sağlayacağı sır gibi saklanırken konuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sizlerle paylaşmış olacağız.

Başarılı teknik direktör Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ın başında 37 resmi maçta görev aldı.

Bu maçlarda 24 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet alarak 77 puan toplayan Sergen Yalçın maç başına 2.08 puan ortalaması elde etti.