Temsilcilerimiz göz doldurdu

Temsilcilerimiz göz doldurdu

Avrupa liglerinde forma giyen temsilcilerimiz Ozan Kabak ve Merih Demiral, dün gece oynanan maçlardaki performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Schalke formasıyla Bundeliga’da forma giyen Ozan Kabak, dün akşam Wolfsburg deplasmanında 1-1 sonuçlanan maçta takımının tek golünü attı. Bu sezon 3. golünü atan genç stoper, savunmadaki kritik müdaheleleriyle de dikkat çekti. 19 yaşındaki milli futbolcu, geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Bundesliga’daki 29. maçına çıktı. Ozan Kabak, kendi jenerasyonunun en iyi savunma oyuncularından biri olarak kabul görüyor.

Seri A’da Juventus formasıyla mücadele eden Merih Demiral ise Sampdoria deplasmanında da sahaya ilk 11’de çıktı. Sezon başında transfer olduğu İtalyan devinde forma bulmakta zorlanan Merih, son 3 maçta sahaya çıkan 11’de yerini aldı. Juventus’un çalıştırıcısı Sarri, Merih Demiral’a dair, ‘‘Merih bütün takıma enerji dağıtan bir rolde, onu maksimum kullanmamız gereken zamanlar. İdmanda enerjiyle dolup taşan birini görürseniz, onu sahaya koyun. Maçta da bu tutumunu devam ettiriyorsa onu orda tutuyorsunuz. Merih şu anda kendine olan güvenini yükseltiyor, onun şu anda takımda olması kaçınılmaz ve görülen o ki değişmedikçe forma onda kalacak’’ yorumunda bulundu.