TFF ve kulüplerden 10 Kasım mesajı

TFF ve kulüplerden 10 Kasım mesajı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 78. ölüm yıldönümü nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu ve Süper Lig kulüpleri internet sitelerinde anma mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve bazı kulüplerin anma mesajları şöyle:


Türkiye Futbol Federasyonu:


"Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimiz ile yaşıt olmaktan gurur duyan Türkiye Futbol Federasyonu olarak Atatürk'ün "çağdaş medeniyetler seviyesi üstüne çıkma" hedefini, Türk futbolunu geliştirme, uluslararası düzeyde rekabet edecek altyapıyı oluşturma, topluma spor kültürünü benimseterek çağdaş ve kurumsal bir yapıda futbola yaygınlık kazandırma misyonumuz ile sürdüreceğimizi bir kez daha vurgularız."


Beşiktaş Kulübü:


"Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78. yılında saygıyla ve minnetle anarken, izinde olduğumuzu yineliyoruz. Beşiktaş Camiası olarak; Ata’mıza olan kalbimizdeki derin sevgi ve inançla, bizlere işaret ettiği muasır medeniyet yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Dünya döndükçe Ata’mıza olan sevgimiz, saygımız, inancımız ve Beşiktaşlı duruşumuz sürecektir."


Fenerbahçe Kulübü:


"Atamızı saygıyla anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde şükran, özlem, saygı ve rahmetle yad ediyoruz."


Galatasaray Kulübü:


"Sadece Türk halkının değil, tüm insanlığın saygısına mazhar olmuş büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk düşünce, ilke ve devrimleri ile yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Türk halkını bağımsız devlet düşüncesinde birleştiren ve bu ülküde kurtuluş mücadelesinin önderi olan Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 78. yılında sevgi, saygı ve özlemle bir kez daha anıyoruz."


Trabzonspor Kulübü:


"Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 78. yıldönümünde sevgi, saygı ve sonsuz bir hasretle anıyoruz."


Bursaspor Kulübü:


"Demokratik, laik, çağdaş değerleri, birleştirici, bütünleştirici yapısı ve bilimsel doğruların rehberliğini esas alan anlayışı ile kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni, sonsuza dek bölünmez bir bütün olarak yaşatma düşüncesiyle bizler, onun izinde olmaya devam edeceğiz."