Tolunay Kafkas açıkladı: Takımı neden sahadan çekti?

Tolunay Kafkas açıkladı: Takımı neden sahadan çekti?

Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Ümit Milli Takım ile Cuma günü bir hazırlık maçı gerçekleştirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Ancak maçın normal şekilde bitmediği, Marcao'nun Halil Dervişoğlu'na attığı tokat sonrası sahanın karıştığı ve teknik direktör Tolunay Kafkas'ın takımı çektiği iddia edildi.

HALİL DERVİŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Marcao'dan tokat yediği iddia edilen Dervişoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Genç futbolcu, "Bugün basında yer alan dünkü Galatasaray maçı ile alakalı olay nedeniyle açıklama ihtiyacı hissettim. Her maçta olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur. Ve sonrasında da el verip oyuna devam edildi. Bu olayın bizim yakında oynayacağımız maça olan motivasyonumuzu etkileyemeyeceğini açıklamak isterim" sözleriyle çıkan iddiaları yalandı.

.TOLUNAY KAFKAS: BÜYÜTÜLECEK BİR ŞEY YOK

Konuyla ilgili A Spor yorumcusu Turgay Demir'e konuşan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Büyütülecek birşey yok. Maç içinde gerginlik yaşandı ve bitti." dedi.

Gerginlik üzerine maçın 10 dakika daha devam ettiğini belirten Kafkas, yağmur şiddetlenince maçı erken bitirme kararı aldık dedi.

.