Torrent'ten Fatih Terim'e: Ben asla kandırmam insanları

Torrent'ten Fatih Terim'e: Ben asla kandırmam insanları

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, eski teknik adam Fatih Terim'e göndermede bulundu.

Galatasaray’ın teknik direktörü Domenec Torrent, Sporpanel TV Yorumcusu Osman Tanburacı’ya konuştu.

"SANKİ TERK EDİLMİŞ GİBİYDİ"

Florya’nın içinin bomboş olduğuna dair sözlerine açıklık getiren Torrent, "Bilgisayar programları yoktu, temizlik elemanları ve hijyenik bir ortam yoktu. Yerlerde eşyalar, ortada çıkarılıp bırakılmış kablolar vardı. Sanki terkedilmiş gibiydi." dedi.

"FLORYA'YI BULDUĞUMUZ GİBİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Torrent, "Önce sistemi kurmak ve analizlerde bize yardımcı olsunlar diye akademiden 2 tane arkadaşımızı çağırdık ve düzenimizi kurup çalışmaya başladık. Ama ben size söz veririm ki eğer biz gönderilirsek Florya’yı bulduğumuz gibi bırakmayacağız" diyerek adeta Fatih Terim'e göndermede bulundu.

"BEN ASLA KANDIRMAM İNSANLARI"

Asla şampiyonluk sözü veremeyeceğini de ifade eden Torrent, "Ben asla kandırmam insanları, asla yapmam onu. Önümüzdeki sezon şöyle kazanacağız, böyle yapacağız, şampiyon olacağız gibi konuşmam ben. Ancak 90+’lara kadar herkes eforunu sonuna kadar vereceğinin sözünü veririm. Kendi stilimizin olacağının sözünü verebilirim ve taraftarın sahaya çıkıp mücadele eden takımıyla gurur duyacağının sözünü verebilirim" dedi.

Öte yandan Torrent, kendisi ve ekibinin henüz göreve gelmeden linç edildiğini ve ön yargıyla karşılaştıklarını da sözlerine ekledi.