Trabzonspor Başkanı: Fenerbahçe’yi de hakemi de yendik

Trabzonspor Başkanı: Fenerbahçe’yi de hakemi de yendik

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Bu mücadele şunu gösterdi, oynarsanız hakemi de yenersiniz. Oynadık, hakemi de yendik. 'Devlet yardımı' diyorlar; unutuyorlar, bize Allah yardım ediyor. Allah her zaman doğru ve dürüstün yanındadır. Öyle devlet yardımıyla, evrensel yardımlar, Birleşmiş Milletler yardımıyla, filan olacak işler değildir bunlar. Herkes biraz daha söylemine dikkat etsin" dedi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe galibiyetinin ardından izahta bulundu.  Oyuncuları ve teknik kurulu kutladığını belirten Başkan Ağaoğlu, "Maç öncesi yaratılan spekülasyonları herkes biliyor, izleyici üzerinde de baskı kurulmaya çalışıldı. Geçmiş senelerdeki senaryoların birkaçını izledik. Ama hepiniz gördünüz, Trabzonspor seyircisi son derece olgun, son derece şuurlu, ne yaptığının farkında olan ve o erken yetiğimiz şok gole karşın, sadece takımını destekledi. Alana tek bir tane bile yabancı madde atılmadı. Ehemmiyetli olan buydu. Mücadele ve göstermiş olduğu performanstan dolayı bütün futbolcuları kutluyorum, kutluyor, hocamızın ve tüm oyuncularımızın alnından öpüyorum. Son derece güzel bir müsabakaydı. Hakeme ayrı bir ayraç açmak istiyorum; bu maç şunu gösterdi, oynarsanız hakemi de yenersiniz. Oynadık, hakemi de yendik" dedi.

'VERİLMESİ GEREKEN DERS VARDI, VERDİK'

"Kadroyu güçlendirerek, yolumuza devam ediyoruz" diyen Ağaoğlu, "Her maç, kendi özelinde ehemmiyetli maçtır. Erzurum, Sivas maçlarımız var, bir maçı almakla beraber pembe düşler görmek, düşlere dalmak, şampiyonluk şarkıları söylemek son derece yanlış olur. Allaha şükür kadromuzu güçlendirdik. Neden son saatte transfer yaptık, merak eden varsa; onlara söyleyeyim: Salıpazarı vardı, ben Acıbadem'de otururken, hep akşam 5'de giderdim, 3 kilo şeftaliyi 1 kilo ücretine alırdım. Bunların hepsi bizim izlemede olduğumuz oyunculardı. İsabetli, ekonomik ve takıma katkı sağlayacak transferler yaptığımızı düşünüyorum. Kadroyu güçlendirerek, yolumuza devam ediyoruz. Her mücadelesi kendi özelinde değerlendirmek gerekli. Yalnızca bir mücadele geçtik biz. Fakat geçmemiz şart olan bir mücadelesi geçtik. Verilmesi şart olan bir ders vardı, lig özelinde konuşuyorum, o dersi de futbol oynayarak alanda verdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

'UNUTUYORLAR, BİZE ALLAH YARDIM EDİYOR'

Trabzonspor'un yeni transferi Guilherme'yle alakalı sual üzerine konuşan Başkan Ağaoğlu, "Trabzonspor'da pozitif bir şey yapılıyorsa bu bir ekip çalışmasıdır. Son 48 saat akılalmaz bir ekip çalışması vardı, hiç uyumadık.  Lisansı aldık, o stresten bende uyuyamadım, o yorgunlukta biraz yıprandık. Fakat bu taraftara ve bu camiaya her şey helal olsun. Bu camia her şeyin en güzeline layık. 'Devlet yardımı' diyorlar; unutuyorlar, bize Allah yardım ediyor. Allah her vakit doğru ve dürüstün yanındadır. Öyle devlet yardımıyla, küresel yardımlar, Birleşmiş Milletler yardımıyla, bilmem ne yardımıyla, filan olacak işler değildir bunlar. Herkes biraz daha söylemine dikkat etsin. Mücadeleyi alanda verelim. Sporu ruhu diye bir şey var, biz olası olduğunca buna sadık kalmaya çalışıyoruz. Bunun dışına taşıyarak orada savaşmamız istiyorlar, biz alanda savaşıyoruz" ifadelerinde bulundu.