Trabzonspor'dan flaş Sturridge kararı

Trabzonspor'dan flaş Sturridge kararı

Trabzonspor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan ve büyük umutlarla alınan Daniel Sturridge beklentilerin altında kaldı.

Çoğu zaman ağrılarını dile getirerek forma giymek istemeyen yıldız oyuncu, Bordo-mavili yönetimi sezon sonu için harekete geçirdi. Trabzonsporlu kurmaylar İngiliz golcüyü ya satacak yada sözleşmesini feshedecek. Fakat yıldız oyuncunun maliyeti de sözleşme feshi ile birlikte 33 Milyon TL’yi bulacak olması kulübü düşündürüyor.

Oynamak istediğinde iyi oynayan ama çoğu zaman ağrılarını dile getirerek oynamayan oyuncu, son kupa maçında da isteksiz görüntüsü ile gözlerini üzerine çekti. Oyuncunun bu durumundan rahatsızlık duyan bazı yöneticilerin Daniel Sturridge'i sezon sonunda ya olabilecek en iyi anlaşma ile göndermeyi ya da sözleşme feshini planladığı belirtildi.

Takımdan gitmeye sıcak bakmayan İngiliz golcünün sözleşmesinin feshedilmesi durumunda ise fatura ağır olacak. Bugüne kadar iyi bir transfer politikası takip eden ve kaliteli isimler ile ucuza anlaşma sağlayan Bordo-Mavili yönetim de Sturridge konusundan rahatsız olduğu ifade edildi. Bu sezon sonuna kadar 3.5 Milyon Euro’yu cebine koyacak olan Sturridge, sözleşmesinin feshedilmesi durumundaysa 1.5 Milyon Euro daha alacak. Bu da kulübün kasasından 33 Milyon TL’nin çıkmasına neden olacak