Trabzonspor’un parlayan yıldızı Abdülkadir, 4 ayda değerini katladı

Trabzonspor’un parlayan yıldızı Abdülkadir, 4 ayda değerini katladı

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, sezon başından bu yana sergilediği performansla adından söz ettirmeyi başarırken değerini de katladı.

Süper Lig´de geride kalan 7 haftada 5 maçta forma giyen ve son 3 karşılaşmada da ilk 11´in değişmez ismi olan Trabzonspor´un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, yükselen performansıyla değerini artırdı.
Bordo mavililerin altyapısında yetişen 18 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür, özellikle 2017-18 sezonunda düzenli olarak takımda forma şansı bulmaya başladı. Oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu 5 maçta 2 asistlik performansla da skora katkı sağladı.
Yükselen performansıyla birçok Avrupa kulübünün de transfer gündeminde yer alan Abdülkadir Ömür, dünyaca ünlü futbol veri sitesi transfermarkt´a göre piyasa değerini de 4 ayda 500 bin Euro artırdı.
Son olarak 9 Haziran 2017´de piyasa değeri 200 bin Euro olarak gösterilen genç oyuncunun 6 Ekim 2017´de yapılan son güncellemeyle yeni değeri 700 bin Euro olarak gösterildi.