Türkiye Kupası Yarı Finali'nde deplasman yasağına tepki! Ankaragücü taraftarı Beşiktaş taraftarını istiyor

Türkiye Kupası Yarı Finali'nde deplasman yasağına tepki! Ankaragücü taraftarı Beşiktaş taraftarını istiyor

Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Ankaragücü ve Beşiktaş yarın akşam karşı karşıya gelecek. Ancak taraftarlar siyah beyazlıların stada alınmamasına tepkili.

Türkiye Kupası'nda Yarı Finali heyecanı yaşanıyor. Yarın akşam Ankara Eryaman Stadyumu'nda saat 20.30'da Ankaragücü ve Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Ancak ZTK Yarı Final ilk karşılaşmasında Beşiktaş taraftarı deplasman tribününde yer almayacak. Bu duruma taraftarlar tepkili.
Öyle ki daha birkaç gün önce Beşiktaş ve Ankaragücü İstanbul'da Süper Lig'de karşı karşıya gelmiş ve sarı lacivertli taraftarlar deplasman tribününde kendilerine ayrılan yerde bulunmuştu. Bu durumu örnek gösteren taraftarlar deplasman yasağına bir anlam veremedi.

"ÇAĞ DIŞI BU DEPLASMAN YASAĞI KARARI ACİL OLARAK KALDIRILMALIDIR"

Başta Gecekondu olmak üzere Ankaragücü taraftar gruplarından da siyah beyazlıların Ankara'ya gelebilmesi için yetkililere çağrı yapıldı:

"İl Güvenlik Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda Salı günü oynanacak olan Türkiye Kupası Yarı Final müsabakasında Beşiktaş taraftarı yer almayacak. Ligin ilk yarısında Beşiktaş taraftarı Ankara'ya geldiğinda ne oldu? Bir sorun mu oldu da böyle karar alındı. Ya da İstanbul'a biz gittik, bir sorun mu oldu. Neye göre bu kararlar alınıyor? Hiç kimsenin deplasmanları engelleme hakkı yoktur. Her takım eşit mücadele etmelidir. Salı günü oynanacak olan maçta çağ dışı bu deplasman yasağı kararı acil olarak kaldırılmalıdır!"

ekran-goruntusu-2024-04-22-161653.jpg