Türkiye-Sırbistan ilk 11'ler belli oldu

Türkiye-Sırbistan ilk 11'ler belli oldu

Türkiye - Sırbistan Uluslar Ligi maçı için geri sayım başladı. A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki 4. maçında Sırbistan ile karşılaşacak.

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 4. maçında Sırbistan'ı konuk edecek. Grubun diğer maçında ise Rusya sahasında, Macaristan’ı konuk edecek. 3. Grup'ta 4. maçlar öncesinde Rusya 7 puanla lider durumda bulunuyor. 2. sıradaki Macaristan ise 6 puana sahip. Grupta Türkiye 2 puanla üçünü sırada yer alırken, Sırbistan ise 1 puan ile son sırada bulunuyor.

Türkiye - Sırbistan ilk 11'ler:

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Mahmut Tekdemir, Hasan Ali Kaldırım, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

Sırbistan: Dmitrovic, S. Mitrovic, Milenkovic, Kolarov, Lazovic, Ristic, Maksimovic, Lukic, Milinkovic-Savic, Djuricic, A. Mitrovic 

Türkiye - Sırbistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak mücadele TSİ 21.45’te başlayacak ve TRT Spor’dan şifresiz naklen yayınlanacak. Müsabakada, Bulgaristan Futbol Federasyonu'ndan hakem Georgi Kabakov düdük çalacak. Kabakov’un yardımcılıklarını aynı ülkeden Martin Margaritov ve Diyan Valkov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nikola Popov olacak.

A Milli Takımımız, Sırbistan ile bugüne dek bir kez karşılaştı. Belgrad Rajko Mitic Stadyumu'nda oynanan UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup karşılaşması golsüz beraberlikle sonuçlandı.