Türkiye - Yunanistan kadın voleybol maçı saat ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - Yunanistan kadın voleybol maçı saat ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları Yunanistan'ın karşısına çıkacak. Türkiye - Yunanistan voleybol maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olduğu ise merak ediliyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Millletler Ligi'nin ardından Avrupa Şampiyonası'nda Yunanistan ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları, gruptaki 4. maçını Yunanistan ile oynayacak. Peki, Türkiye - Yunanistan voleybol maçı ne zaman?

TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - Yunanistan Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası maçı, 23 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00'da oynayacak. Maç, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ay-Yıldızlılar, Yunanistan karşılaşmasının ardından gruptaki son sınavını 24 Ağustos Perşembe günü ev sahibi Almanya karşısında verecek. Gruplarda ilk 4 arasında yer alan takımlar 16’lı tura yükselecek. 

Gruplarında ilk 4'e giren ekiplerin yer alacağı son 16 turu maçları 26-28 Ağustos, çeyrek final karşılaşmaları ise 29-30 Ağustos tarihlerinde İtalya'nın Floransa şehri ve Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılacak. Yarı final maçları 1 Eylül Cuma, 3'üncülük ve final karşılaşmaları ise 3 Eylül Pazar günü yine Brüksel'de oynanacak.

FİLENİN SULTANLARI DOLU DİZGİN İLERLİYOR

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Millletler Ligi'nin ardından Avrupa Şampiyonası'nda da başarısını göstermeye devam ediyor. Şampiyonanın başlangıcında İsveç'i maglup eden Filenin Sultanları, Azerbaycan'ı da 3-0'la mağlup etti. Gruptaki üçüncü mücadelesinde Çekya ile karşılaşan Ay Yıldızlılarımız, maçı 3-1'lik skorla kazanarak grup aşamasındaki üçüncü galibiyetini elde etti. 3'te 3 yapan Filenin Sultanları, böylece gruptan çıkmayı garantileyerek 16 turuna hak kazandı. Filenin Sultanları, gruptaki 4. maçını Yunanistan ile oynayacak.