Volkan Demirel’den küfür açıklaması!

Volkan Demirel’den küfür açıklaması!

Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği maçta Volkan Demirel'in yayıncı kuruluşun ekranlarına yansıyan görüntüsü ortalığı ayağa kaldırdı.

Süper Lig’in 21.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir’i 2-0 mağlup ederken maça kaptan Volkan Demirel’in yaptığı hareket damga vurdu. Karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında bir pozisyon sonrası yan hakeme doğru küfür ettiği iddia edilen Volkan Demirel’in o görüntüsü sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Daha önce bir çok kez maçlarda yaşanan küfür olayları ile ilgili yaşanan tartışmalara yeni bir boyut kazandıran Volkan için twitter’da onlarca yorum yapıldı.

”ÖZÜR DİLENECEK BİR ŞEY YAPMADIM”

Karşılaşmanın ardından ekranlara gelen o görüntüleri için açıklama yapan tecrübeli file bekçisi, ”Bunlara takılmayın. Güzel şeylere odaklanın. Bazen ister istemez bir şeyler çıkıyor ağzımızdan. Yanlış bir sollama yapıldığında bir şey demiyor musun? Her oyuncunun ağzına kamera sokarsan, bunu her oyuncu söyler. Özür dilenecek bir şey yapmadım. Biz geçmişte maçlarımızın ertelenmesini istemedik. Beşiktaş da istemesin. Fikstür nasılsa öyle oynayalım. Herkes çıksın oynasın” ifadelerini kullandı.