Watford 2-1 Crystal Palace

Watford 2-1 Crystal Palace

İngiltere Premier Lig 3. hafta mücadelesinde Crystal Palace'ı konuk eden Watford, sahadan 2-1 galip ayrılırken son dakikalarda konuk ekibin kaçırdığı net gol fırsatı Crystal Palace'ı beraberlikten etti

İngiltere Premier Lig 3. hafta karşılaşmasında Crystal Palace’ı evinde 2-1 yenen Watford üçüncü haftayı da galibiyetle kapatmayı başardı. Crystal Palace ise beraberliği son dakikada kaçırdı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçın 53. dakikasında Roberto Pereyra’nın golüyle 1-0 öne geçen Watford, 71’de Jose Holebas ile farkı 2’ye çıkardı.

Ancak Crystal Palace’ın etkili silahı Wilfred Zaha, 78. dakikada oyuna yeni giren Maximilian Meyer’in asistinde topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1’e taşıdı.

Kalan dakikalarda konuk ekibin beraberlik için çabaları yetersiz kalırken, 90+5’te Crystal Palace’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde bomboş pozisyonda kafayı vuran Joel Ward, topu ağlara gönderemeyince mücadele 2-1 Watford’un galibiyetiyle sona erdi.

Watford bu sonuçla ligdeki üçüncü maçını da kazanarak puanını 9 yaptı ve aynı puandaki lider Liverpool’un arkasında ikinci sırada yer aldı. Crystal Palace ise 3 puanla 10. sırada kaldı.