Wilshere transferinde flaş gelişme

Wilshere transferinde flaş gelişme

Arsenal ile olan sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Jack Wilshere için girişimlere başlayan Fenerbahçe'ye kötü haber... İngiltere'de kalman istediği iddia edilen Jack Wilshere'ın West Ham United'a imza atmak üzere olduğu belirtildi.

Arsenal’in serbest bıraktığı Jack Wilshere, Fenerbahçe’nin transfer gündemine gelmişti. Orta sahada oyun kurucu pozisyonunda oynayan Jack Wilshere’ın ismi, Fenerbahçe taraftarları arasında büyük heyecan yaratmıştı. Ancak The Guardian’da yer alan bir haber, Fenerbahçe taraftarlarının Jack Wilshere beklentilerini boşa çıkacağı yönünde… Gazeteye göre futbol kariyerini İngiltere’de devam ettirmek isteyen Jack Wilshere, West Ham United’a üç yıllık imza atmak üzere… Jack Wilshere’ın West Ham United için sağlık kontrolünden geçtiğini yazan gazete, İngiliz futbolcunun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacağını duyurdu.

Manuel Pellegrini’yi teknik direktörlüğe getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren West Ham United, Lukasz Fabianski, Ryan Fredericks ve Issa Diop’u kadrosuna kattı. Orta sahasını da Arsenal’den ayrılan Jack Wilshere ve Lazio’nun serbest bıraktığı Felipe Anderson ile güçlendirmeyi isteyen West Ham United, iki yıldıza sözleşme teklifi sundu. Jack Wilshere ve Pelipe Anderson’dan haber bekleyen West Ham United’ın iki isme de imza attırmaya yakın olduğu belirtildi.