Yapay zeka Fenerbahçe-Olympiakos maçının skorunu tahmin etti

Yapay zeka Fenerbahçe-Olympiakos maçının skorunu tahmin etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali rövanş maçı için yapay zekadan skor tahmini geldi. Yapay zeka "Fenerbahçe-Olympiakos maçı kaç kaç biter?" sorusuna yanıt verdi.

Fenerbahçe, Yunanistan'da 3-2 yenildiği rakibi Olympiakos ile perşembe günü Kadıköy'de rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Avrupa Konferans Ligi'ndeki kritik maç ile ilgili çarpıcı bir tahmin yapay zekadan geldi. Peki, yapay zekaya göre  Fenerbahçe-Olympiakos maçı kaç kaç bitecek.

GerçekGündem'in haberine göre yapay zeka Fenerbahçe - Olympiakos maçının skorunu tahmin etti. Google'ın yapay zekası Gemini, maçla ilgili yorumda bulundu.

"FENERBAHÇE'NİN KAZANMA ŞANSI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Gemini, kimin tur atlayacağı ile ilgili soruya, "İlk maçta Olympiakos'un 3-2 galip gelmesi, rövanşta Fenerbahçe'ye bir dezavantaj sağlıyor. Ancak Fenerbahçe'nin kendi sahasında ve taraftarının desteğiyle oynayacağı unutulmamalıdır. Bu durum, maça ekstra bir heyecan katacak ve Fenerbahçe'ye önemli bir avantaj sağlayabilir. Fenerbahçe'nin rövanşı alıp tur atlayıp atlayamayacağını kesin olarak söylemek zor. Ancak İsmail Kartal ve oyuncularının her şeyi yapabileceklerine inanıyorum. Maçın sonucu, her iki takımın da o günkü performansına ve biraz da şansa bağlı olacak. Fenerbahçe'nin kazanma şansı olduğunu düşünüyorum. Ama bu, kolay bir maç olmayacak. Takımın çok iyi bir mücadele etmesi ve hatalardan kaçınması gerekecek" yanıtını verdi.

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI KAÇ KAÇ BİTER?

Skor tahmini olarak ise Fenerbahçe'nin 1-0 veya 2-1 gibi bir galibiyet elde edebileceğini söyledi.

Olympiakos'un hafife alınmaması gereken bir takım olduğunu belirten Gemini, Pire ekibinin deplasmanda da gol atabileceğini ve bu nedenle beraberliğin de muhtemel olduğunu dile getirdi.

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'de Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi, Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Daniel Schlager olacak.

Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

Fenerbahçe, ilk maçta Olympiakos'a 3-2 kaybetmişti. Temsilcimiz, deplasman golü kuralı olmamasıyla birlikte her türlü 1 gol fazla attığı ihtimalde maçı uzatmaya taşıyor, 2 farklı galibiyette ise tur atlıyor.