Yıldız futbolcu tribüne daldı!

Yıldız futbolcu tribüne daldı!

İngiltere’nin gündeminde Norwich city ile oynanan maçın ardından tribüne dalarak taraftarla tartışan eden Eric Dier var.

Tottenham’ın Norwich’e elenerek FA Cup’a veda ettiği maçın ardından, tribünlerde ailesinin de oturduğu bölüme doğru giren Dier, burada bir taraftarla oldukça sert bir şekilde tartıştı. Dier’in bu hareketi futbolseverlerin en çok konuştuğu konulardan biri haline gelirken, davranışının gerekçesi olarak tribünde yer alan ailesine küfür edilmesi gösteriliyor.

Konuya ilişkin koınuşan Tottenham menajeri Jose Mourinho ise, ‘‘Eric Dier, biz profesyonellerin yapmaması gereken bir davranış sergiledi ama birisi sizi ve ailenizi, özellikle de genç erkek kardeşinizi aşağılıyorsa... Bir taraftar Dier'ı aşağılamış, erkek kardeşi de ona tepki göstermiş ve Dier de olaya dahil olmuş. Ama yapmaması gereken bir hareketti." dedi. Başarılı orta saha oyuncusuna bir ceza vermeyi düşünüp düşünmediği sorulan Mourinho, ceza vermeyeceğini ve yönetimin vereceği bir cezayı da kabul etmeyeceğini açıklayarak oyuncusuna sahip çıktı.