Zaha, Galatasaray'ın elinde mi patladı? Doktorundan flaş itiraf

Zaha, Galatasaray'ın elinde mi patladı? Doktorundan flaş itiraf

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ve hatta Fenerbahçe'ye transfer çalımı olarak duyurduğu yıldız oyuncusu Wilfried Zaha'nın sakat olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Wilfred Zaha sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemiyordu. Cimbom taraftarının da dikkatini çeken bu durumun ardından Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce'den Zaha ile ilgili açıklama geldi.

ZAHA GEÇEN SENE SAKATMIŞ

 

Yener İnce, Zaha'nın geçen sezon boyunca sakatlık sorunları yaşadığını belirterek, "Wilfried Zaha, geçen sezon boyunca tekrarlayan kas sakatlıkları yaşadı, ancak Crystal Palace zorunlu olarak onu böyle kullanmak zorunda kaldı. Zaha, kendi yeteneklerini denedi ve istenen fiziksel uygunluğa sahip olmadığını fark etti. Şu anda sakatlığıyla ilgili ciddi bir sorun yok, ancak kendisini fazla zorlamamak gerekiyor. Ligdeki düşme riskini önlemek için 2 hafta sonra sahaya çıkmak zorunda kaldı. Şimdi onun üzerindeki yıpranmayı azaltmak için özel bir program başlattık." şeklinde konuştu.

"NDOMBELE BİRAZ KİLOLU OLABİLİR AMA ABARTILI BİR SORUN YOK"

 

Ayrıca, Galatasaray'ın yeni transferi Tanguy Ndombele'nin sağlık durumunu da açıklayan İnce, "Tanguy Ndombele'nin herhangi bir sağlık sorunu yok. Bazı oyuncuların yağ oranı, diğerlerinden daha yüksek olabilir, ancak ideal bir futbolcu için %11-12 arasında olmalıdır. Dünya futbolunda %16 yağ oranına sahip çok başarılı oyuncular var. Bu çocuğun yağ oranını %11'lere çektiğimizde, sahada etkileyici bir performans sergileyecektir. Evet, biraz fazla kilolu olabilir, ancak bu konuda abartılı bir sorun yok. Tottenham ve Napoli'deki sağlık raporları elimizde. En formda olduğu dönemdeki kilosu da şu anki durumuyla aynı." dedi.