Bahçeli: Sorumluluk hükümetin

Bahçeli: Sorumluluk hükümetin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tarafından Viyana Büyükelçisi olarak atanan ve büyük tepki toplayan Ozan Ceyhun ile ilgili de konuştu. Bahçeli, "Bizim Viyana Büyükelçiliğine atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir." dedi. 
HERKES İŞİNE BAKSIN
Bahçeli, Ozan Ceyhun'un atanmasına gösterilen tepkileri eleştirerek, "Atanan kişinin ülkücü katili olduğu iddiası gündeme taşınmış, Cumhur İttifakı'nın bölünmesi amaçlanmıştır. Saros konuşurken MHP tartışılmaya başlanmış, MHP köşeye sıkıştırılmaya çalışılmıştır. Fitne ateşini tutuşturmaları sahtekarlıktır. Bunun üzerinden provakasyon yapan kişilerin varlığı tek tek ortaya çıktı. Kimseden öğrenecek bir şeyimiz yok, herkes işine baksın." diye konuştu.
OZAN CEYHUN'U ELEŞTİRENLERE TEPKİ
MHP'den bazı isimlerin Ozan Ceyhun'a tepki göstermesine de değinen Bahçeli, "Üzülerek ifade etmekteyim ki bu tuzağa bazı vekillerimizin ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hatadır." şeklinde konuştu.
DOĞU PERİNÇEK VE ALİ BABACAN'A TEPKİ
Bahçeli konuşmasında, Doğu Perinçek ve Ali Babacan'a da sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, "Ha HDP, ha CHP, ha Serok, ha Babacan; alayı birdir, hepsi aynı alçak ve karanlık yolun yolcularıdır." dedi.
Bahçeli, "Bizim duruşumuzu sorgulayan şahıs daha düne kadar İmrali canisiyle sarmaş dolaş, gül alıp veriyordu. Bizim yörüngemiz Türk'tür, Türk milletidir, Türk bayrağıdır, Türk vatanıdır. Elinde ülkücü kanı olanlar da ne bunu anlayacak ne de hazmedebilecektir." ifadelerini kullandı.