Meclis’ten vekil danışmalarına özel izin belgesi

Meclis’ten vekil danışmalarına özel izin belgesi

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında vatandaşlara, 31 ile giriş çıkış yasağı gelirken, vekil danışmanları ve yardımcı elemanları için Meclis’ten özel izin çıkarıldı.

Vekil danışmanları ve yardımcı elemanları, Meclis Genel Sekreterlik Makamından alacakları görev belgesi ile yasaklı şehirlere giriş-çıkış yapabilecekler.

Koronavirüs salgınının yayılmasını önleme amacıyla vatandaşlara getirilen, 31 ile seyahat yasağından, milletvekillerinin danışmanları ve yardımcı personelleri etkilenmeyecekler.

MECLİS’TEN VEKİL DANIŞMANLARINA ÖZEL İZİN BELGESİ

TBMM İdare Amiri, AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın imzası ile  milletvekillerine gönderilen bilgilendirme yazısında , “Milletvekillerimizin danışmanları ve yardımcı personellinin Ankara’ya, seçim bölgesine ve güzergahta yer alan yerleşim yerlerine giriş çıkışlarına ilişkin hazırlanan matbu görev belgesi , TBMM internet sayfasında yer alan adresten çıktı alıp doldurularak, Genel Sekreterlik Makamına müracaat edilmesi halinde verilecektir” denildi.

YASAKLI ŞEHİRLERE GÖREV BELGESİ İLE GİREBİLECEKLER

Meclis tarafından yapılan düzenleme ile milletvekillerinin danışmanları ile yardımcı personelleri TBMM Genel Sekreterliği tarafından verilecek olan görev belgesi ile yasaklı illere rahatlıkla giriş-çıkış yapabilecekler.

MEHTAP BELEN ANKARA(ANKA)