2022 model Tofaş Şahin’den ilk görüntü geldi; Fiyatı ikinci eli bitirecek gibi duruyor

2022 model Tofaş Şahin’den ilk görüntü geldi; Fiyatı ikinci eli bitirecek gibi duruyor

Uzun süredir iddiaların odak noktasında olan 2022 model Tofaş Şahin’e ait detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte Tofaş Şahin hakkınde merak edilen tüm detaylar…

Türkiye’de efsane haline gelen model olan Tofaş Şahin hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Son gelen detaylara göre otomobil tutkunlar biraz üzülecek gibi duruyor.
  
Son günlerde 2022 Tofaş Şahin ile ilgili detaylar yavaş yavaş günyüzüne çıkmaya başladı.

Son olarak 2002 yılında üretilmiş ve daha sonra ülkemizde üretimi durdurulan efsane model Tofaş Şahin hakkında elektrikli olarak geri döneceği konuşulurken bazı sosyal medya hesaplarında ise 2022 model Tofaş Şahin'e ait olduğu görüntüler paylaşılmaya başlandı.

Bir döneme damga vuran en çok sevilen ve hala günümüzde hastalarının olduğu Tofaş ile ilgili yeni gelişmeleri ve ayrıntıları sizler için araştırdık…

rrrr.jpg

Hatırlayacağınız üzere Tofaş Şahin modeli Mısır ve Etiyopya’da yeniden üretim bandına çıkacağı iddia edilmişti.

Hatta daha önemlisi 2022 model Tofaş Şahin’in 2022 Eylül ayının sonlarında Türkiye’de de satışa çıkacağı bile iddia edilmişti.

Hali hazırda fosil yakıtlardan elektrikli yakıtlara bir geçiş söz konusu. Bu geçişi fırsata çevirmek isteyen yetkililer yeni nesil Şahin’in elektrikli motorla gelmesi kararını aldığı ise bir diğer iddialar arasında.eeee.jpg

Şimdi gelelim Tofaş Şahin ile ilgili en güncel ve yeni detaylara…

Uzun süredir otomobil gündemindeki sıcaklığını koruyan 2022 model Tofaş Şahin iddialarının ardından bazı sosyal medya hesaplarından görseller paylaşılmaya başlandı.

 Yapılan paylaşımlarda 2022 model Tofaş Şahin 160.000 TL’ye satılacağı belirtilirken otomobil tutkunlarını ise heyecan sarmış durumda.

eegrgqeegr.jpg

Ancak ülkemizde faaliyetlerine devam eden Tofaş konu ile ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapmadı.

Somut adımlar atılmaya başlandığında ise Tofaş’tan da resmi bir açıklama gelecektir diye düşünüyoruz.

En çok satılan modeller arasında yer alan Kuş Serisi arabaları; 'Tofaş Kartal', 'Tofaş Şahin', 'Tofaş Doğan' modellerinin ülkemizde hali hazırda peynir ekmek gibi satıldığını belirtmekte fayda var.

Eğer Tofaş Şahin yeniden üretilmeye başlanır iddia edildiği gibi 160.000 TL gibi bir rakama ülkemizde de satılmaya başlanırsa ikinci el piyasası tepe taklak olacak gibi duruyor.

Tofaş Şahin ile ilgili yeni gelişmeler ve bir açıklama gelmiş olduğunda sizlerle paylaşmış olacağız.