Apple,Beats Studio3 Wireless kulaklıklarını güncelledi

Apple,Beats Studio3 Wireless kulaklıklarını güncelledi

Apple W1 çipi ve gürültü önleme özelliği ile donatılmış Beats Studio3 Wireless kulak üstü kulaklıklar, müzikseverlerin kulaklarının pasını silmeye geliyor.

Apple çatısı altındaki Beats, uzun zaman sonra üst seviye Studio serisi kulaklıklarını güncelledi. Peki, Apple W1 kablosuz çipine sahip Beats Studio3 Wireless serisi kulaklıklar kullanıcılarına neler sunuyor?
Beats Studio3 Wireless kulak üstü kulaklıklar neler sunuyor?

Beats, serinin en güncel modeli Studio Wireless kulaklıkları 2013 yılında sunmuştu. Neyse ki şirket sonunda bu üst seviye kulaklıklarını yenilmesi gerektiğine karar vermiş durumda. Kusursuz Uyarlamalı Gürültü Önleme (Pure ANC) adı verilen gürültü önleme özelliğine sahip olan ve daha iyi batarya süresi sunan Studio3 Wireless kulaklıkların sevilen tasarımı ise aynen korunmuş.


Apple W1 çipi ile hızlı Bluetooth eşleme özelliği sağlanan ve verimli kablosuz bağlantıdan faydalanan Beats Studio3 Wireless kulaklıklar, 22 saat batarya süresi sunuyor. Hem de bunu kablosuz kullanımda ve gürültü önleme aktifken başarıyor. Bu da önceki modele göre 10 saat ekstra süre anlamına geliyor. Ayrıca Fast Fuel özelliği sayesinde sadece 10 dakikalık şarj ile 3 saat batarya süresi elde etme şansınız bulunuyor.

Gürültü önleme özelliği olan Pure ANC, gelişmiş algoritması ile çevrenizdeki seslerin kulaklık deneyiminizi etkilemesini önlüyor. Kulaklığın kulağınıza oturuşunu analiz eden ve saç, gözlük, kulak şekli, hareketten ötürü oluşabilecek ses sızıntılarını önleyen özellik, arka planda bu ses kalibrasyonunu otomatik olarak saniyede 50 bin defaya kadar gerçekleştirebiliyor.
 

Şarkı atlama, ses kontrolü ve Siri aktivasyonu için bütünleşik kontrolleri bulunan Studio3 Wireless, tahmin edeceğiniz gibi dahili mikrofona da sahip. Şirket, ses kalitesi hakkında detayları ise pek paylaşmış değil ancak Beats modellerinin bas sese verdiği önemi biliyoruz.

Beats Studio 3 Wireless kulak üstü kulaklıklar çeşitli renk seçenekleri ve 1,599 TL fiyat etiketiyle Ekim ayı ortasında ülkemizde satışa sunulacak.