Canon EOS R5 imkansızı başarıyor

Canon EOS R5 imkansızı başarıyor

Görüntülenme teknolojileri lideri Canon, EOS R5 modelini geliştirdiğini duyurmasından tam bir ay sonra modelle ilgili ek açıklamalar yaptı.

Görüntülenme teknolojileri lideri Canon, devrim niteliğindeki EOS R Sistemini temel alarak ürettiği, tam kare aynasız fotoğraf makinesi EOS R5 modelini geliştirdiğini duyurmasından tam bir ay sonra modelle ilgili ek açıklamalar yaptı. EOS R5’in teknik özellikleri ile neredeyse imkansızı başarabilen bir cihaz olduğunu ortaya koydu.

Üstün özellikleriyle aynasız kavramını yeniden tanımlayan Canon EOS R, 30p’ye kadar sensör genişliğinin tamamını kullanarak dahili olarak 8K kayıt yapabilme becerisine sahip. Bunun yanı sıra Canon EOS R5, tüm 8K modlarında Canon’un ünlü Dual Pixel CMOS AF özelliğini de destekliyor. Aynı zamanda Canon, EOS R5’in, hayvanların gözlerinin görünür olmadığı koşullarda bile yüzleri ve bedenlerini algılayabilen, hayvanlara otomatik odaklanma (AF) işlevini de desteklediğini açıkladı. Merakla beklenen EOS R5’te rahatlık sunan çift kart yuvası özelliği de bulunuyor.