CS:GO’nun fişini çektiler! CSGO Steam’den kalkıyor mu? Counter Strike 2 (CS 2) geldi mi?

CS:GO’nun fişini çektiler! CSGO Steam’den kalkıyor mu? Counter Strike 2 (CS 2) geldi mi?

Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) devri kapandı. Tüm sunucular devre dışı bırakıldı. Peki bundan sonra ne olacak? CS GO tamamen Steam'den kaldırılacak mı? Counter Strike 2 geldi mi?

Dünyanın en popüler FPS oyunlarından CS:GO artık yok! Valve, 11 yıl önce 21 Ağustos 2012 tarihinde piyasaya sürdüğü CS:GO’yu envanterden kaldırmak için resmen düğmeye bastı.

Peki, CS:GO kapandı mı?

CS:GO STEAM'DEN KALDIRILACAK MI?

Valve, 27 Eylül Çarşamba günü itibarıyla CS 2’yi piyasaya sürmeyi planlıyor. Counter Strike oyununun resmi Twitter hesabından geçtiğimiz hafta “Çarşamba günü ne yapıyorsunuz?” şeklinde bir Tweet atılmıştı. Sosyal medyada da birçok kullanıcı bugün itibarıyla CS:GO’ya veda eden paylaşımlarda bulundu.

Ortaya atılan bilgilere göre bugün CS 2 oyununun resmi olarak yayınlanması durumunda CS:GO sunucuları kapanacak ve Steam mağazasından kaldırılacaktı. Beklenen an geldi CS GO kapatıldı.

ekran-goruntusu-2023-09-27-224040.png

651427f14e3fe112f42149eb.webp

"FİNAL GÜNÜ" Counter Strike resmi hesabı, kapak fotoğrafını "Final Günü" olarak güncelledi. CS 2 oyununun resmi olarak bugün ya da yarın çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. CS:GO oyunu da CS 2 çıkışını yaptıktan sonra erişimden kaldırılacak.

HERKES CS 2'Yİ BEKLİYOR

Şimdi gözler Counter Strike 2 CS 2'ye çevrildi. Milyonlarca kullanıcı CS2'yi bekliyor.