Elektrikli süpürge Redroad V17 hakkında ayrıntılı inceleme

Elektrikli süpürge Redroad V17 hakkında ayrıntılı inceleme

Covid-19'dan sonra, ev hijyenine ve dolayısıyla akıllı temizlik cihazları hakkındaki incelemelerimize daha fazla önem veriyoruz. Bugün, gelişmekte olan bir başka Çinli teknoloji markasının elektrikli süpürgesi olan Redroad V17'yi inceleyeceğiz.

Covid-19'un patlak vermesinden sonra, ev hijyenine ve dolayısıyla akıllı temizlik cihazları hakkındaki incelemelerimize daha fazla önem veriyoruz.

Xiaomi, Dreame ve Roborock dahil olmak üzere çeşitli inovasyon teknolojisi markalarının ürünlerini sizler için inceledik. Bazılarını en son teknolojiler için, bazılarını ise kullanıcı dostu oldukları için seviyoruz. Bugün, gelişmekte olan bir başka Çinli teknoloji markasının elektrikli süpürgesi olan Redroad V17'yi inceleyeceğiz.

Siz de incelemek isterseniz: https://redroad.cc/

İşte Redroad V17 ile ilgili kapsamlı tanıtım ve test sonuçları ve onu satın alıp almamanız konusunda net bir karar vermeniz için sizler için hazırladığımız veriler. 

Dahil edilen bileşenler

Büyük teslimat kutusu şaşırtıcı çeşitlilikte bileşenler içeriyordu. Pakete ilk beğenimizi verdik: her parça ayrı ayrı desteklendi ve teslimat sırasında olası herhangi bir darbeye karşı korundu.

1. Ayrılabilir pil, toz haznesi ve değiştirilebilir HEPA filtre bileşenine sahip ana makine

2. Çift silindirli ve LED ışıklı motorlu fırça (4 silindir dahil, 2 sert zemin ve 2 halı için)

3. Esnek uzatma hortumu

4. Toz alma fırçası (perdeler, AC prizler, mobilyalar vb. için)

5. Motorlu akar temizleme fırçası

6. LED ışıklı aralık başlığı

7. 2'si 1 arada geniş başlık (örneğin bir klavyede çizikleri önlemek için kıllı fırçayı etkinleştirin)

8. Katlanabilir adaptör (mobilya altını süpürmek için)

9. Duvar montajını şarj etme ve saklama

10. AB duvar şarj cihazı

11. Kullanım kılavuzu ve montaj kılavuzu Makine sağlamdır. Ancak metal borunun yanı sıra birçok yaygın plastik kullanılıyor. Tüm parçalar hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde monte veya demonte edilebilir. Düğmeler kırmızı olarak tasarlanmıştır, böylece montaj kılavuzu olmadan bile kolayca bulunur.

2-3.jpg

Özellikler

Spesifikasyonları gözden geçirmek için biraz zaman ayırmak, makine hakkında temel bir anlayış kazanmanıza yardımcı olabilir.

Nominal güç: 450W

Emiş: 155AW

Vakum: 26,5 kPa

Çalışma süresi: 60 dakika

MAKS Pil kapasitesi: 2.500 mAh (çıkarılabilir)

Akü voltajı: 25.2V

Şarj süresi: MAX 3.5 saat

Gürültü seviyesi: ~60dB (üreticiye göre)

Ana makine ağırlığı: 1,62 kg (üreticiye göre)

Toz haznesi kapasitesi: 600ml

Filtrasyon sistemi: 5 aşamalı filtreleme (HEPA 12 + HEPA 13 dahil)

1-2.jpg

Tasarım

Redroad V17 hemen gözümüze çarptı. Kırmızı-beyaz-gümüş paleti, doğru miktarda görsel çekiciliktir. Tasarım, Xiaomi ve ROIDMI ürünleri gibi basittir. Ağırlığın çoğu ana makinededir.

Perdeler ve AC prizler için kullanımı kolaydır. Böyle bir tasarım, zemini çok uzun süre temizlerseniz size ağrılı bir kol verebilir, ancak neyse ki V17'nin ana makinesi nispeten hafiftir. Ana makinenin şeffaf muhafazasını seviyoruz. Orijinal HEPA filtre kapağının rengi kırmızıdır.

 Vakum performansı

Bu konu hakkında kapsamlı ve ayrıntılı bir inceleme yapacağız çünkü elektrikli süpürgeyle ilgili en önemli şey bu konu...

Vakum performansı çoğunlukla aşağıdakiler tarafından belirlenir:

1. Motor hızı ve emiş

2. Fırçalar ve hava kanalı tasarımı

Spesifikasyonlara göre, Redroad pazarın en üst tarafındadır: 120.000 rpm motor hızı, 450W nominal güç ve 155AW emiş. Ayrıca özel bir çift merdane fırçasına sahiptir (2 çırpıcı çubuğu ve 2 yumuşak silindirden dilediğinizi dilediğiniz gibi bir araya getirebilirsiniz).

Ana fırçanın üzerinde LED ışıklar var (ancak yeterince parlak değil). Hava kanalı tasarımı yaygındır. 12 konili siklonik kısım, engellenmemiş hava akışı sağlamak ve yüksek emiş sağlamak için atıkları havadan ayırabilir ve toz kabına bırakabilir.

Çalıştırdığımızda, iki motorlu çubuk birbirine doğru yuvarlandı ve kapalı alandaki tozu emdi. Deneyimden bahsetmişken, bu tasarımdaki elektrikli süpürgeler daha yüksek emiş verimliliğine sahip olma eğilimindedir. Ancak reklamı yapılan '4X'e ulaşabilir mi? [Test] Halı ve paspasları temizlemek için 2 adet V şeklinde çırpıcı çubuğu monte ettik. V şeklindeki çırpıcı çubuklarındaki sert kıllar, kısa tüylü halılara ulaşabilir ve gömülü atıkları ortaya çıkarabilir. Halı testi: 4.8/5 [Test] Sert zemin temizliğine daha düşük bir puan verdik çünkü 2 yumuşak çubuk zemine çok yakın yapıştığından, büyük atık parçalarını ileriye doğru itme eğiliminde. Elbette burada büyük meyve kabukları kullanmamız adil olmadı. Eğer çocuğunuz yoksa bu sorunu görmezden gelebilirsiniz. Sert zemin testi: 4.4/5 Not: Kullanışlı silindir sökme tasarımına dikkat çekmek isteriz. Bir düğmeye basarak üzerinde iki silindir bulunan parçayı kolayca çıkarabilirsiniz.

 

3-4.jpg

Çift HEPA filtrasyonu hava kalitesine veya kokulara duyarlı insanlar için tasarlanan ikinci HEPA, dışarı çıkan havadaki kokuyu gidermek için kömürü aktif hale getirdi. 

A. Aktif kömür HEPA filtre sunumu:

Hava kalitesine veya kokulara duyarlı kişiler için tasarlanan ikinci HEPA, dışarı çıkan havadaki kokuyu gidermek için aktif kömüre sahiptir. B. Renkleri farklı olan iki HEPA filtresinin sunulması. 0,1 mikrona kadar ince tozların %99,97'sini yakalar ve cerrahi olarak temiz havayı dışarı verirler. C. HEPA filtreleri, ikincil kirliliğin sağlık üzerindeki etkisi ve ikili HEPA filtrelerinin üretimi ve süreci hakkında bilgi verilmesi.

"Aşırı emiş, çift silindirli fırça 4X temizleme verimliliği!"

1. Parametreler: 155AW emiş, 450W motor, 26.500pa vakum (aynı fiyat aralığındaki herhangi bir elektrikli süpürgeden daha iyi)

2. Motorlu çift silindirli fırçayı gösterin, süpürürken iki çubuğun birbirine doğru nasıl döndüğünü gösterin. Farklı alanları temizlemek için iki kıllı çubuk veya yumuşak çubuk kullanın. Bir gezinti, normal rulo fırçaların iki katına eşittir, bu da zamandan, enerjiden ve pil ömründen tasarruf sağlar.

3. V şeklindeki tasarımı açıklayın. Silindir, geniş dişli tarakla kendini temizleyebilir."

360 ° dönüş Özel hortum adaptörü, 360° dönüş

Çok yönlü tekerlekler üzerinde yakın çekim ile köşe temizliğini gösterin, 360° dönüş ile köşelerde hareket etmenin ne kadar kolay olduğunu ve vakumlamanın yürüyüşe çıkmak gibi olduğunu düşünün.