Facebook'tan Ronaldo'ya büyük teklif

Facebook'tan Ronaldo'ya büyük teklif

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Facebook ile 10 milyon dolar değerindeki bir belgesel serisi için görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Variety'nin birden fazla kaynağa dayandırdığı özel haberine göre, sosyal medya devi Facebook , TV programları tarzında içerik hazırladığı video platformu ' Facebook Watch'ta yayımlanması düşünülen 13 bölümlük belgesel serisi için Ronaldo ile anlaşmaya çalışıyor.

Kaynakların aktardığına göre Facebook Portekizli yıldız futbolcuya bu proje için 10 milyon dolarlık bir ödeme yapmayı gözden çıkardı.

CAA adlı kuruluş tarafından hazırlanan serilerin yapımcılığını 'Matador Content' ve 'Religion of Sports' adlı şirketlerin üstleneceği belirtitlirken farklı kaynaklar anlaşma çabalarının düzeyi konusunda farklı açıklamalarda bulundu.

Kaynaklardan biri anlaşmanın sonlanmaya yakın olduğunu söylerken bir diğeri görüşmelerin henüz olgunlaşmadığını aktardı. Facebook ve sözü geçen şirketler ise konu hakkında açıklama yapmaktan kaçındı.

Diğer taraftan Ronaldo'nun halihazırda Facebook ile bir başka projede birlikte çalıştığı da haberde vurgulandı. Habere göre Ronaldo ve Paul Lee tarafından yeni kurulan 'wiip' adlı stüdyodan, Facebook Watch için bir drama dizisi hazırlaması istendi.

Bu projenin farklı arka planlardan gelen bir grup genç kızın oynadığı bir lise futbol takımı hakkında olduğu belirtildi.

Facebook geçen yıl boyunca bir dizi orijinal programı fonlamıştı ancak Ronaldo'ya yapılan teklifin bunlar arasında en yüksek meblağa ulaşanı olduğu vurgulandı.

FACEBOOK'TA 120 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Ronaldo Facebook 'ta en popüler sporcu. Sitedeki resmi sayfasının 120 milyondan fazla takipçisi var.

İspanya'nın Real Madrid takımı ve Portekiz Milli Takımı'nda top koşturan yıldız oyuncunun 2018 Rusya Dünya Kupası'nın kaldırma hayali Portekiz'in Uruguay'la 30 Haziran'da yaptığı karşılaşmayı 3-2 kaybetmesinin ardından yıkılmıştı.

Basında yer alan iddialaragöre, Ronaldo'nun bu yaz Real Madrid'den ayrılarak İtalyan kulüp Juventus'a 116 milyon dolara transfer olması bekleniyor.

Ronaldo, Real Madrid'le birlikte ülke içinde çok sayıda kupa kazanmış uludlararası turnuvalarda da 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 kez UEFA Süper Kupası şampiyonluğu ve 1 kez de FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.