Huawei P40 Serisi'ni tanıttı!

Huawei P40 Serisi'ni tanıttı!

Huawei P40 Serisi, daha yenilikçi bir fotoğrafçılık çağının kapılarını aralıyor.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu, mobil fotoğrafçılık ve video deneyiminde çığır açacak kamera özellikleri ve göz alıcı tasarımıyla öne çıkan yeni Huawei P40 Serisi amiral gemisi akıllı telefonları Huawei P40 Pro +, Huawei P40 Pro ve Huawei P40'ı gerçekleştirdiği sanal lansman ile duyurdu.

Huawei P Serisi’nin görsel mükemmellik anlayışının devamı niteliğindeki Huawei P40 Serisi, üç yeni modelle duyuruldu. Cihazın 1/1.28 inç’lik sensörü düşük ışıklı ortamlarda çekim performansını önemli ölçüde artıran 50 Megapiksellik kamera donanımına sahip. Geliştirilmiş periskop tasarımı ile 10x değerinde gerçek optik yakınlaştırma, ürünün öne çıkan bir diğer özelliği. Serinin tüm ürünleri, Kirin 990 5G ile güçlendirilirken, yüksek hızlı 5G ile Wi-Fi 6 Plus desteğine de sahip. Bu gelişmiş donanım, kullanımı kolaylaştıran dörtlü kavisli ekran ve kompakt bir kasa ile tamamlanıyor.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu CEO'su Richard Yu, P40 Serisi’nin tanıtımında gerçekleştirdiği konuşmada; “Huawei P Serisi, her zaman yenilikçi, estetik, erişilebilir ve üst düzey bir görsel donanım üzerine inşa edilir. Endüstriyel tasarım ve teknolojinin en gelişmiş haliyle birlikte, süper yüksek tanımlı sensör, Leica lensleri, güçlü yonga seti ve Huawei XD Fusion Engine ile güçlendirilen Huawei P40 Serisi, tüketicilerin yaratıcı ve vizyoner fotoğraflar çekmelerine yardımcı olmak için tasarlandı” dedi.

Huawei P40 Serisi, bugüne kadar kullanılan en büyük CMOS sensörünü barındıran “Süper Yüksek Tanımlı” güçlü kamera donanımı, üst düzey 5G özellikleri ve modern tasarımı ile akıllı telefonda yeni bir döneme imza atmaya hazırlanıyor.