Instagram profilinize kimin baktığını nasıl öğreniriz? Instagram profilime kim baktı?

Instagram profilinize kimin baktığını nasıl öğreniriz? Instagram profilime kim baktı?

Instagram profilinize kimin baktığını öğrenmek için birçok yöntem var. Çeşitli uygulamalar ve yöntemlerle "instagram profilime kim baktı" sorusunun yanıtını öğrenebilirsiniz.

Instagram, günümüzde 400 milyonu aşkın kullanıcısıyla fotoğraf ve video paylaşma platformudur. Kolaylıkla iletişim kurulan bu platformda 'merak' ön plandadır. İnsanların yaşam tarzları, gezdikleri yerler, yedikleri yemekler ve birçok sosyal konuda merak içinde olan insanlar birbirlerini takip ediyor.

800x420-instagram-profilime-kim-bakti-instagram-profiline-bakanlari-gorme-mumkun-mu-1585142143094.jpg

Peki sizi kimler takip ediyor? Şu sıralar en çok sorulan soruların başında "Instagram profilime kim baktı?" geliyor. 

INSTAGRAM PROFİLİME KİM BAKTI UYGULAMALARI 

Instagram profilime kim baktı sorusuna yanıt arayan kullanıcılar ücretsiz veya ücretli birçok program ve uygulama arayışı içinde. Peki, instagram profilime kim baktı nasıl görülür? Hangi uygulamalar gerçekten işe yarıyor? İşte yanıtı...

5b545a395379ff0c3c4219d7.webp

INSTAGRAM PROFİLİME BAKANLARI GÖRME

Instagram sayfamı kim ziyaret etti, öğrenebilir miyim? diye soranlar için; Instagram, kullanıcıların profillerini kimlerin ziyaret ettiğini kontrol edebilmelerini sağlayan bir özellik sunmuyor ancak kullanıcıların hikayelerini kimlerin görüntülediğini görmelerini sağlayan bir özelliğe sahip. Bu özelliği profilinizi en son kimlerin ziyaret ettiğini kontrol etmek için kullanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, hikayenizin sol alt köşesinde sıralanmış profil resmi simgelerine dokunmak. Sizi takip etmeyen kullanıcılar da dahil tüm kullanıcıların bir listesini göreceksiniz. Instagram hikayeler 24 saat içinde silindiğinden, profilinize kimlerin baktığını sonradan görebilmek için öne çıkanlar listesine ekleyebilirsiniz.

ekran-goruntusu-2022-11-08-163416.png

INSTAGRAM HESABIMA KİM BAKTI NASIL ÖĞRENİRİM?

Instagram işletme hesabını kullanarak da Instagram profilinizi kimlerin görüntülediğini görebilirsiniz. Instagram işletme hesabı, sayfanızı kimlerin ziyaret ettiğine ilişkin önemli bilgilere erişmenizi sağlar. Profesyonel hesapla profilinizi ziyaret eden kullanıcıların konumları, yaş aralığı, cinsiyetleri, çevrimiçi oldukları zaman dahil birçok bilgiye erişebilirsiniz. Ancak profilinize bakanların adlarını göremezsiniz. Instagram hesabınızı işletme (profesyonel) hesaba kolayca dönüştürebilirsiniz.

ekran-goruntusu-2022-11-08-163453.png