Koronavirüs nedeniyle 3 ay boyunca ücretsiz!

Koronavirüs nedeniyle 3 ay boyunca ücretsiz!

Bitdefender Antivirüs, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kullanıcıların internette daha güvenli olmalarını sağlayacak yeni bir kampanya başlattı.

Dünyada 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan Bitdefender Antivirüs, Koronavirüs salgını nedeniyle evden çalışma sistemine geçen çalışanların, uzaktan eğitime başlayan öğrencilerin ve evden çıkmama kararı alan kullanıcıların internette daha güvenli zaman geçirmeleri için güvenlik yazılımlarını 3 ay boyunca Bitdefender Total Security 2020 ürününü ücretsiz sunacak.

Bitdefender Türkiye Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu, Koronavirüs nedeniyle sosyal teması azaltmak için evden çıkmayan kullanıcıların, internette kişisel cihazlarıyla daha fazla zaman geçirdiklerini ve dolayısıyla tehditlere daha açık olduklarını belirterek bu kararı aldıklarını söyledi.

Cihazlarını siber tehditlere karşı güvenli hale getirmek isteyen kullanıcılar, https://bitdefender.com.tr/guvendekal/ linkine tıklayıp formu doldurduktan sonra Bitdefender Total Security 2020 ürününü indirerek 3 ay boyunca ücretsiz kullanabilirler. Koronavirüs salgını nedeniyle ücretsiz sunulan Bitdefender Total Security ürünü, bağımsız antivirüs test kuruluşu AV-Comparatives'in en büyük ödülü olan “Yılın Ürünü” ödülünü kazanmış ve Bitdefender, son 10 yılda 'Yılın Ürünü' ödülünü en çok hak kazanan güvenlik yazılımı şirketi olmuştu.