Netflix'in bedava olanı... Netflix alternatifi yasal ve ücretsiz platformalar

Netflix'in bedava olanı... Netflix alternatifi yasal ve ücretsiz platformalar

Dizi/film izleme platformu Netflix'e zam yapılınca yurttaşlar daha uygun fiyatlı veya tamamen ücretsiz platformları aramaya yöneldi.

Netflix'e gelen son zammın ardından vatandaşlar düşük ücretli dizi/film izleme platformlarını araştırmaya başladı. Hiç para vermeyip, tamamen ücretsiz şekilde dizi/film izleme platformu arayanlar ise bir yandan başlarının belaya girmemesi için yasal platformları araştırıyor.

İşte hem para ödemeyeceğiniz hem de tamamen yasal olan platformlar:

NETFLIX'E ALTERNATİF ÜCRETSİZ DİZİ/FİLM İZLEME PLATFORMLARI

Popcornflix: Geniş bir film yelpazesine sahip olan Popcornflix platformunda yüzlerce filme ücretsiz erişim sağlayabiliyorsunuz. Öte yandan, Popcornflix Originals adlı özel bir bölüm de mevcut. Filmler iyi kalitede ve sorunsuz biçimde çalışıyor.

Vudu: Reklam destekli ücretsiz filmler için harika bir koleksiyona sahiptir. Platforma düzenli olarak yeni filmler ekleniyor. Ücretsiz filmleri tercih ettiğiniz kalitede izleyebiliyorsunuz.

SnagFilms: Eğer Indie filmleri ve belgeselleri seviyorsanız, SnagFilms tam size göre bir platform. Tamamen ücretsiz olan servis, eleştirel olarak beğeni toplayan bağımsız filmlerden oluşan geniş bir seçkiden oluşuyor.

Pluto TV: Bu listedeki en zengin özelliklere sahip ücretsiz film uygulamalarından bir tanesidir. Birçok özelliğe sahip olmasına rağmen basit bir kullanıcı arayüzü vardır. Uygulamayı açtığınızda, ücretsiz filmler ve TV şovları için özel bir sekme ile karşılaşıyorsunuz.

Sony Crackle: Eski klasikler ve yeni hit filmler içeren en iyi ücretsiz film koleksiyonlarından birine sahip. Film oynatıcı sorunsuz çalışıyor ve kullanımı oldukça kolay. Platformda online olarak birçok diziyi izleyebileceğinizi de söylemeden geçmeyelim

Yidio: Aradığınız filmleri bulabileceğiniz en doğru adreslerden bir tanesi. Platformdaki film kataloğu, Yidio'nun birçok ücretsiz film uygulamasından içerik toplaması nedeniyle devasa boyutta.

Tubi TV: Kategorilere ayrılmış bir sürü ücretsiz film kataloğu bulunuyor. Uygulamada ayrıca, diğer kullanıcıların en beğendiği filmlere de göz atabiliyorsunuz. Platfromdaki filmleri yüksek kalitede sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.