Orada hesabınız varsa hemen silin! Hapse girmeniz an meselesi olabilir...

Orada hesabınız varsa hemen silin! Hapse girmeniz an meselesi olabilir...

Türkiye'de sosyal medya konusu son derece hassas. Hatta kimi zaman sosyal medya platformları nedeniyle hapis cezası bile alabilirsiniz.

Sosyal medya ülkemizde gündemi belirleyen en önemli iletişim araçlarından biri haline geldi. O nedenle kimi zaman sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar insanın başına dert açabiliyor, hatta birçok kişi hapis cezasıyla karşı karşıya bile kalabiliyor.

ONLYFANS KULLANICILARI TEHLİKEDE

Türkiye’de kullanımı gittikçe yaygınlaşan sosyal medya platformlarından birisi de Onlyfans. Onlyfans, genel olarak içeriklerin belirli abonelik ücretleri karşılığında, takipçilerle paylaşıldığı bir platform ve genel olarak müstehcen görüntülerin paylaşıldığı bir sosyal ortam.

ss-ijpn.jpg

MERVE TAŞKIN HAPSE GİRECEK

Geçtiğimiz gün beklenmedik bir olay yaşanarak, Onlyfans hesabı ile aylık 10 binlerce lira para kazandığı iddia edilen Merve Taşkın isimli fenomen mahkemeye çağırıldı. Taşkın’ın mahkemeye çağırılma nedeni ahlaka aykırı paylaşımlar yapması idi. Eğer Taşkın bu gerekçeyle hapis cezası alırsa, diğer Onlyfans kullanıcıları için de aynı tehlike doğmuş olacak ve Taşkın tüm sosyal medya kullanıcıları için emsal gösterilebilecek.

SİZİN DE BAŞINIZA GELEBİLİR

O nedenle Onlyfans hesabınız varsa ve bu hesap üzerinden paylaşımlarda bulunuyorsanız, bir de üstüne para kazanıyorsanız, siz de her an aynı sorunla karşılaşabilirsiniz. 

Ülkemizde sosyal medya üzerindeki baskıyı da göz önüne alacak olursak bu noktada yapmanız gereken en önemli şey hesabınızı kapatmak olacaktır. Ya da hesabınızı dondurarak bu sürecin tamamlanmasını beklemek de bir diğer çare olacaktır.