PUBG: New State kupon kodu nasıl kullanılır? PUBG News State kupon kodu...

PUBG: New State kupon kodu nasıl kullanılır? PUBG News State kupon kodu...

PUBG: New State kupon kodu nasıl kullanılır? PUBG New State kodu... PUBG New State kodu çıktı. Oyunda kupon kodlarının nasıl kullanılacağı ise merak konusu.

PUBG: New State kupon kodu nasıl kullanılır? PUBG New State kodu... PUBG New State kodu çıktı. Oyunda kupon kodlarının nasıl kullanılacağı ise merak konusu. 

PUBG: New State Oyun Kodu 

shiftdelete.net'in haberine göre, oyun, mobilde alışık olduğumuz PUBG Mobile’dan biraz daha farklı. Bu oyunda Krafton, bizlere bilgisayar kalitesinde grafikler sunmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda oyun içerisinde birçok teknoloji kullanılmış. Hatta yapılan açıklamada silah sesi sisteminin de yenilendiğinin altı çiziliyor.

Krafton, yaptığı açıklamada PUBG: New State’in battle royale oyun türünü ileriye götürmeyi hedeflediğini söyledi. Oyunda silah özelleştirme sistemi, drone mağazası ve oyuncu yetiştirme sistemi bulunuyor. Bu sayede oyunculara daha iyi bir deneyim sunmak isteyen Krafton, oyunda emülatörlerinklavye ve farelerin de yasaklanacağını da belirtti. Bu sayede bizlere daha adil bir oyun ortamı sunmayı amaçlıyor.

PUBG: New State, 3 tane oyun moduna sahip. Bunlardan biri diğer PUBG serilerinde de alışık olduğumuz gibi Battle Royale modu, ikincisi 4v4 Ölüm Maçı modu, sonuncusu ise oyuncuların kendilerini geliştirebilecekleri eğitim alanı. Ayrıca oyun, oyuncularına Survivor Pass’ler sunacak. Bu Pass’ler sayesinde oyun oynarken oyun içi ödüllerin kilidini açabileceksiniz.

Ayrıca oyun içerisinde dereceli sezonlar da bulunacak. Bu sezonlarda oyuncular diğer oyuncularla rekabet ederek kendi kademelerini arttırabilecekler. Bulundukları kademelere göre üst düzey oyun içi ödüller kazanabilecekler. Oyundaki dereceli sezonlar iki ay sürecek.

PUBG: New State ücretsiz kupon kodları kullanımı

Oyun yayınlandıktan sonra Krafton, kupon kodu sayfasını aktive etti. Oyuncular bu sayfadan kupon kodlarını yazarak ücretsiz bir şekilde oyun içi ödüllerini kazanabilirler. İşte uygulayacağınız adımlar:

Adım 1: Buraya tıklayarak web sitesine gidin.

Adım 2: Kupon kodunu yazın.

Adım 3: Hesap kimliğinizi girin.

Adım 4: “Kod Kullan” butonuna tıklayın.

Bu adımları uyguladıktan belli bir süre ödülleriniz hesabınıza teslim edilecektir.