Sevdiklerinizi alerjenlerden koruyun

Sevdiklerinizi alerjenlerden koruyun

Dünyaca ünlü elektronik markası LG, 'Steam™' özelliğine sahip çamaşır makineleri ile ev akarları ve bakterilerini yüzde 99,9 oranda yok ediyor.

'Hayatı Güzelleştiren Yenilikler' sloganıyla kullanıcılarını üstün teknoloji özelliklerine sahip ürünler ile buluşturan LG, şimdi de çamaşır makinelerinde kullanılan “Steam™” özelliği ile ilklere imza atmaya devam ediyor. LG, dünyada sadece LG markalı çamaşır makinelerinde bulunan “Steam™” özelliği ile, alerjik reaksiyonlara neden olan ev akarlarını ve enfeksiyonlara neden olan bakterileri yüzde 99,9’a varan oranda yok ediyor. Yeni nesil LG çamaşır makineleri ayrıca, daha hızlı ve daha iyi sonuç elde etmek amacıyla, yapay zekalı AI DD™ teknolojisi ile, makineye konan her bir yükün ağırlık ve kumaş özelliklerini belirleyerek mükemmel ve hassas temizlik sağlıyor.

LG çamaşır makineleri ayrıca, yapay zeka teknolojisi ile, içerisine konan çamaşırın kumaşını tanıyarak uygun yıkama programı önerisinde bulunuyor, TurboWash ™ 360 özelliği ile yıkama süresini minimuma indiriyor.