Shiba'nın oyunu Shiba Eternity artık indirilebilir durumda! Shiba Eternity oyunu, Shiba coin fiyatını nasıl etkiledi? Shiba'da fiyat artar mı?

Shiba'nın oyunu Shiba Eternity artık indirilebilir durumda! Shiba Eternity oyunu, Shiba coin fiyatını nasıl etkiledi? Shiba'da fiyat artar mı?

Shiba Inu'nun merakla beklenen kart oyunu Shiba Eternity, tüm dünyada kullanıma açıldı.

Shiba Inu’nun merakla beklenen kart oyunu Shiba Eternity, tüm dünyada kullanıma açıldı.

Oyun test aşamalarının tamamlanmasının ardından, 1 Ekim tarihinde tüm dünyanın kullanımına sunulması bekleniyordu. Ancak Shiba Inu, öncesinde bir sürpriz yapmak isteyerek oyunun indirme tarihini bugüne ertelemişti. Shiba Eternity resmi olarak indirilebilir durumda.

SHİBA ETERNİTY SHIB'İN FİYATINA NASIL YANSIDI? 

Shytoshi Kusama, oyunun dünya çapında erişilebileceği bugünü, 6 Ekim’i “Download Day” olarak ilan etmişti. Topluluğun indirme rekorları kırmasını istediğini söylemişti. Peki, piyasaya giren Shiba Eternity’nin SHIB fiyatına etkisi ne yönde oldu? Şu anda SHIB, son 24 saatte yüzde 0.7’lik bir düşüş sergilemiş gibi duruyor.

0.00001147 dolardan el değiştiren kripto para birimi sert bir yükseliş veya düşüş sergilemedi. Genel kripto para piyasasıyla paralel şekilde, yatay seyrediyor. Son 7 günde yüzde 2.6, son 14 günde ise yüzde 9.6 yükseldi. Ayrıca kripto para, 28 Ekim 2021’de kaydettiği 0.00008616 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin altında. Yüzde 86.7 kadar altında işlem görüyor.

SHİBA ETERNİTY İNDİRİLEBİLİR DURUMDA

Shiba Inu’nun kart oyunu Shiba Eternity, resmi duyuruya göre hem Android hem de iOS işletim sistemlerinde indirilebilir bir şekilde dünya çapında yayına girdi.