Truth Social nedir? Truth Social'da hesap nasıl açılır?

Truth Social nedir? Truth Social'da hesap nasıl açılır?

Elon Musk'ın Twitter'ı oyuncağa çevirmesinin ardından bardağı taşıran son damla twit görüntüleme kısıtlaması oldu. Bu gelişmenin ardından birçok kullanıcı Trump'ın sosyal medya platformu Truth Social'a kaydı. Peki Truth Social nedir?

Elon Musk'ın Twitter'a bir dizi yeni kuralları getirilmesi ile birlikte birçok kullanıcı Truth Social nedir, Truth Social nasıl kullanılır gibi soruları araştırmaya başladı. Peki, ABD Eski Başkanı Donald Trump'ın sosyal medya platformu Truth Social nedir ve nasıl kullanılır? İşte yanıtı...

1440x810-cmsv2-e5a9f648-b401-5fdf-bc0a-27d4a09bfb51-6982152.webp

TRUTH SOCIAL NEDİR?

Twitter'a yeni kuralların getirilmesi ile beraber insanlar Truth Social nedirTruth Social, Trump Media & Technology Group tarafından oluşturulan bir sosyal medya platformudur. 21 Şubat 2022'de yayımlanmıştır.

truth-social-nedir-ywm7.jpg

TRUTH SOCIAL NASIL VE NEREDEN İNDİRİLİR?

Truth Social, Twitter'a benzeyen bir uygulama. Ancak Android telefonlarda kullanılamıyor, internet tarayıcılarda açılmıyor ve ABD dışından birçok yerden indirilemiyor. Uygulama, iPhone'ların uygulama indirmek için kullandığı App Store'a yüklendiğinde, en çok indirilen uygulamalardan olmuştu, ancak yükleyen birçok kişi uygulamayı kullanamıyor.