Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Bimcell bedava internet!

Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Bimcell bedava internet!

Türk Telekom, Turkcell, Vodafone ve Bimcell bedava internet... Ramazan ayında sevdikleriyle daha rahat konuşup görüşebilmeleri adına her yıl olduğu gibi bu 2022 Ramazan ayında özel hediye dakika ve internet kampanyaları başladı.

Türk Telekom, Turkcell, Vodafone ve Bimcell bedava internet 2022! Türk Telekom, Turkcell, Vodafone ve Bimcell bedava internet... Ramazan ayında sevdikleriyle daha rahat konuşup görüşebilmeleri adına her yıl olduğu gibi bu 2022 Ramazan ayında özel hediye dakika ve internet kampanyaları başladı.

Türk Telekom, geçtiğimiz yıl ramazan ayına özel olarak verdiği bedava internet kampanyasını bu yıl tekrar başlattı. Özel günler olduğunda kullanıcılarını unutmayan ve sevdikleriyle daha rahat konuşmalarını sağlayan Türk Telekom GSM operatörü, her yıl geleneksek olarak sunduğu 'Ramazan ayı hediye internet ve dakika kampanyası'nı 2022 yılı için yeniden aktive etti. 

2022 yılı Ramazan ayı için 5 GB hediye internet paketi vereceğini duyuran Türk Telekom, abonelerine 1 ay süre geçerli olacak olan bedava internetlerini hatlarına tanımlıyor.  Faturalı yada Faturasız Türk Telekom kullanıcıları Ramazan ayı 2022 kampanyalarında kazandıkları bedava internet ve dakikaları dilerlerse belirtilen süre içinde dilerlerse kendileri belirledikleri süreler içinde kullanabilirler.

Türk Telekom, 1 ay süre boyunca abonelerine hediyeler vermeye devam edecek. Cep telefonundan yüklenen "Türk Telekom Online İşlemler" uygulaması içinde yer alan 'Sil Süpür' alanında bedava internet kampanyaları da yer alıyor. Türk Telekom'un bedava internetinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, Sil Süpür sayesinde 2 GB – 3 GB – 5 GB – 10 GB hediyeler, hatlarına tanımlayabilirler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin uygulamanın içinde yer alan Ramazan Sil Süpür bölümüne giriş yapmaları gerekiyor. Hediye internet kazanma şansı ayrıca her hafta da yenileniyor.

Türk Telekom sil süpür kampanyasında hangi hediye paketler var?

* 5 GB – 10GB internet paketi,

* Günlük 100 MB – 250 MB – 500 MB – 1 GB – 2 GB – 5 GB internet paketi,

* Twitter, Instagram, Facebook ve Youtube içinde geçerli Günlük 1 GB – 2 GB – 4 GB internet,

* Haftalık 250 MB – 500 MB – 1 GB – 2 GB – 3 GB – 5 GB – 10 GB internet.

Kampanyada ayrıca hediyeler 3 ayrı seçenek olarak da verilir. Bu seçenekler ise şöyle sıralanır:

* 00:00 – 06:00 saatleri arasında geçerli 10 GB bedava internet,

* 00:00 – 06:00 saatleri arasında geçerli her yöne 500 dakika konuşma,

* 00:00 – 06:00 saatleri arasında geçerli Türk Telekom hatları ile sınırsız konuşma.

Ramazan ayı süresi boyunca devam edecek olan bu kampanyalarla birlikte Türk Telekom aboneleri, yurt içi kullanım için sunulan hediyelerden bir tanesine sahip olabilirler. 

Turkcell Ramazan Bedava internet paketi ile 2022

Turkcell GSM şirketi, abonelerine Ramazan ayına özel bedava dakika ve internet kampanyaları sunmaya başladı. Turkcell'in bedava internet ve dakika kampanyalarından nasıl yararlanırım diye soran aboneler haberimizin detaylarını inceleyebilirler.

Ramazan ayı başlar başlamaz kendine özel kampanyalar hazırlayan Turkcell, 2022 yılı Ramazan bedava internet hediyelerini kullanıcılarına sunmaya başladı. Turkcell'in Ramazan ayı bedava internet kampanyasından faydalanmak isteyen aboneler, Turkcell Hesabım uygulaması içine giriş yaparak kendisine özel hazırlanan kampanyalardan yaralanabilirler. Turkcell Yaani ve Turkcell Bip uygulamasına sahip kullanıcılar ise dilediklerinden fazla Turkcell bedava interneti kazanma şansına sahipler.  

Turkcell GSM operatörünün 2022 yılı Ramazan ayına özel bedava internet paketleri şöyle:

Turkcell'li kullanıcılar bedava internet kazanmak için Ramazan ayı boyunca İftar ve Sahur vakitlerinden sonra Turkcell Hesabım uygulamasını ziyaret edip hatlarına özel tanımlanan -bedava internet hediyelerinden yararlanabilir. Turkcell Hesabıma giriş yapan kullanıcılar 1 GB bedava internet haricinde 2 GB internet hediyesini de kazanma şansı yakalayabilir. 

Turkcell Bip sahiplerine ise bedava internet kampanyası Ramazan ayı boyunca kendilerine ücretsiz olarak hediye ediliyor. Turkcell Bip'den atılan mesajlar Ramazan ayında bir araya toplanıyor ve 15 ve üzeri kişiye gönderilen  mesaj sonrasında hattınıza 1 GB bedava internet geliyor. Turkcell Bip'de ayrıca, 5 arkadaşa gönderilen mesaj sonrası sahur saatlerinde geçerli olacak olan 2 GB bedava internet hakkında sahip olabiliyorlar.

Turkcell bedava internet hakkı kazanmak isteyen aboneler ayrıca Ramazan ayı boyunca Turkcell Hesabım uygulamasında bulunan menüden Salla Kazan alanına giriş yapıp buradaki Ramazan Ayına özel hediyelerden kazanabilirler.

Turkcell salla kazan kampanyalarında abonelere; Her Yöne 100 SMS, Her Yöne 100 Dakika, 3 GB Bedava internet hediyeleri gönderiliyor. Gönderilen bu hediyelerin kulanım süreleri de hediye sonrası hattınıza SMS ile bildiriliyor.

Vodafone Ramazan ayı hediye internet ve dakika kampanyaları

Vodafone, her yıl olduğu gibi 2022 yılı Ramazan ayında internete ihtiyacı daha fazla olan abonelerine gelenek haline getirdiği Ramazan ayında geçerli 1 GB bedava internet kampanyasını yeniden aktif hale getirdi. Müşteri memnuniyetini sağlamayı hedef haline getiren Vodafone operatörü tamamen ücretsiz internet kampanyasını kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriyor.

Hem faturalı hem de faturasız hat kullanıcılarının faydalanabildiği Ramazan bedava internet kampanyaları yalnızca ramazan ayında geçerli olacak şekilde 1 kereye mahsus 1 GB bedava internet kazanma şansına sahip olabiliyorlar. Vodafone operatörüne ait bir hattı olan kullanıcı GSM operatörünün herkesin kullanımına sunduğu 'Vodafone Yanımda' uygulamasına giriş yaparak  işlemlerini gerçekleştirebilirler. Vodafone Yanımda uygulaması ise Android cihazlar için Google Play Store'da İOS cihazlar için ise App Store'da bulunuyor. 

Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaptıktan sonra sağ alt köşede bulunan 'Hediye İnternet' sekmesine giriş yapan kullanıcı "Ramazan Bedava İnternet" seçeneğine tıklayarak kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Kampanyadan gelen 1 GB bedava internet ise Ramazan ayı boyunca geçerli oluyor. 

Vodafone, abonelerine ayrıca ramazana özel harca kazan kampanyasını da başlattı. Bu kampanyada  Vodafone hattına yüklenen ve harcanan TL'lerin karşılığında Vodafone size bedava internet, dakika veya SMS hediyesi gönderiyor. Vodafone'nun tanıttığı bir diğer hediye de yalnızca ramazan ayı sahur saatleri içinde geçerli olacak olan intrenet kampanyası var. Sahura özel bedava internetten yararlanmak isteyen aboneler gece saatlerinde 'Vodafone Yanımda' uygulaması üzerinden sahura özel internet var mı yok mu diye kontrol edebilirler. 

Vodafone Freezone adı altında güzel ayrıcalıklarda sınan Vodafone, sadece Freezone kullanıcılarına özel ramazan ayında geçerli olan bedava internet kampanyası da başlattı. Vodafone Freezone müşterilerine özel sunulan ekstra bedava interneti de Freezone kullanıcılarına özel olarak tasarlanan "İnternet Avcıları" isimli oyunu oynayarak kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Vodafone'da aynı zamanda ramazan ayına özel olarak faturasız hat kullanan abonelerine açıklanan bu bedava internet kampanyaları haricinde ek olarak bir kampanya daha başlatılmıştır. Kampanyanı detayları ise 22 TL yükleme karşılığında her yöne kullanılan 750 Dakika, 150 SMS ve 3 GB internet paketi şeklinde ayarlanmıştır. Bu kampanyadan yalnızca faturasız hat kullanıcıları yararlanabilmektedir. 

Bimcell Ramazan ayı hediye internet ve dakika kampanyaları

Bimcell GSM operatörü kullanıcıları Ramazan yılına özel bedava internet kampanyaları hakkında araştırma yaparken, operatör 2022 yılına özel internet ve dakika kampanyaları ile ilgili detaylı bilgileri paylaştı.

Türk Telekom alt operatörü olan Bimcell, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı bedava internet ve dakikalar ile ilgili kampanyasında Ramazan ayı süresince abonelerine 10 GB bedava internet hakkı tanıdığını duyurdu. 13.04.2022 ile 12.05.2022 tarihleri arasında saat 02:00 – 06:00 arasında geçerli olan 'Sahur 10 GB' bedava internetten faydalanabilmek için aboneler cep telefonlarının SMS bölümünden SAHUR2022 yazarak 5555‘e kısa mesaj gönderebilirler. Bimcell Ramazan kampanyasına katılım için hattınızda en az 30 TL yükleme olması gerekiyor.

Bimcell ayrıca 40 TL yükleme yapan abonelerine ayrıca 2 GB hediye internet verirken 50 TL yükleme yapan abonelerinde 5 GB hediye internet veriyor. Bu kampanyalardan yararlanabilmek için ise cep telefonunun SMS bölümüne 'Bimcell Festival' yazarak 4551’e göndermek yeterli.

BİMcell ayrıca, kullanıcılarına 'Haftalık 20GB' paketi kapsamında 7 gün süre yurt içinde geçerli 20 GB cepten internet kullanım hakkına sahip olabilirler. Paket ücretini KDV-ÖİV dâhil 20 TL olarak açıklayan BİMcell, bu kampanyadan faydalanalabilmesi için abonelerine SMS veya  BİMcell.com.tr üzerinden destek sağlıyor.