Twitter Mavi Tik nasıl alınır? Türkiye'de mavi tik fiyatı ne kadar?

Twitter Mavi Tik nasıl alınır? Türkiye'de mavi tik fiyatı ne kadar?

Twitter'ı satın alan Elon Musk, mavi tik için 8 dolar bedel biçti. Peki, Twitter'da mavi tik nasıl alınır? Mavi tik için Türkiye'de ödenmesi gereken para ne kadar?

Twitter'ın yeni patronu Elon Musk, mavi tik için aylık ücret getirdi. Twitter'da mavi tik artık 8 dolar. Hal böyle olunca birçok kişi de Twitter'da mavi tik nasıl alınırı araştırmaya başladı.

nvsudxo0jj.jpg

Peki, Twitter'da mavi tik nasıl alınır? Türkiye'de Mavi tik fiyatı ne kadar? İşte yanıtı...

TWITTER MAVİ TİK NASIL ALINIR?

Twitter'da mavi tik almak için eski kurallara göre hesabınızın onaylanmış olması gerekiyordu. Yeni hesaplarda olduğu gibi bu hesapların da mavi tiki koruması için aylık ödemesi yapması gerekecek. Twitter'daki mavi Onay rozeti, kamu menfaatini ilgilendiren bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlıyor. Mavi rozet almak için hesapbın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekir.

79402291.webp

TWİTTER'DA MAVİ TİK TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Elon Musk'ın sosyla medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra mavi tik Türkiye fiyatı da araştırılmaya başlandı. Peki Twitter Mavi tik nasıl alınır? Mavi tik Türkiye fiyatı ne kadar?

Twitter Blue fiyatı Amerika’da 8 dolar olarak belirlenmişti. Doğrulanmış hesap rozeti almak için ayda 110 TL ödemeniz gerekiyor.

gettyimages-187243543.webp