Xiaomi Airfryer mı Philips Airfryer mı? Hangisini almalı? İşte Xiaomi ve Philips Air fryer arasındaki farklar

Xiaomi Airfryer mı Philips Airfryer mı? Hangisini almalı? İşte Xiaomi ve Philips Air fryer arasındaki farklar

Airfryer denildiğinde zirvede yer alan Xiaomi ve Philips markaları, sağlıklı ve lezzetli yiyeceklerin kapısını aralamak isteyenlere müthiş özellikler sunuyor. Peki hangi Air fryer'ı almalı? Xiaomi ve Philips Air fryer arasındaki farklar nelerdir?

"Hangi yağsız fritözü almalıyım?" diye kara kara düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Piyasadaki airfryer modelleri arasında üstün özellikleriyle karşımıza çıkan Xiaomi ve Philips airfryerları sizin için inceledik ve karşılaştırdık.

HANGİ AİRFRYER'I ALMALIYIM? HANGİSİ DAHA KULLANIŞLI?

En kaliteli airfryer markaları sorulduğunda bu soruya "Xiaomi ve Philips." şeklinde yanıt veriliyor. Her iki marka da kalitesi ve başarısıyla adından söz ettirecek modellere sahip. 

Mutfakların gözdesi Xiaomi ve Karaca Airfryer karşılaştırması ve incelemesi

 Xiaomi Smart Air Fryer 3.5 L Fritöz

Xiaomi Smart Air Fryer 3.5 L Fritöz'ün teknik özellikleri nelerdir?


Xiaomi Smart Air Fryer 3.5 L Fritöz, "Büyük boy airfryer seçmek daha mı mantıklı?" diye soranlara yeni bir bakış açısı sunuyor. 3.5 litre kapasitesindeki iç hacmine rağmen kompakt tasarımı sayesinde çok az yer kaplıyor ve mutfağında alanı kısıtlı olanları memnun ediyor. Ayrıca modelin düz beyaz renkli sade ve modern görünümü, farklı mutfak tasarımlarına kolayca uyum sağlıyor. Fritöz, 1500 Watt güce sahip. Böylece yiyeceklerin hızlıca pişirilmesini sağlıyor. Aynı şekilde Xiaomi Mi Smart Air Fryer ve Philips HD9252/90 Airfryer karşılaştırmalarında 1500 Watt gücüyle fark yaratıyor. Eşit hava sirkülasyonuyla dışı çıtır, içi sulu yiyecekler pişiriyor. Kızartma ve pişirme gibi işlemlerin yanı sıra yoğurt mayalama, meyve kurutma, sebze fermante etme ve buz çözme gibi fonksiyonlar da sunuyor. 40-200 derece arasında sıcaklık ayarlaması yapılmasına imkân tanıyor. OLED dokunmatik ekranıyla farklı yiyecek tiplerine göre pişirme seçenekleri ve zaman ayarlamaları sunuyor. 24 saatlik pişirme programlarını destekleyen ürün, dışarıdan eve gelen kullanıcılarını taze ve sıcak yemeklerle karşılayabiliyor. Mobil uygulama desteği sunan model, 100'den fazla yemek tarifi içeriyor.

Xiaomi Smart Air Fryer 3.5 L Fritöz'ün avantaj ve dezavantajları nelerdir?

 

  • Xiaomi Smart Air Fryer 3.5 L Fritöz, kompakt tasarımıyla az yer kaplayarak dar mutfaklarda alan tasarrufu sağlıyor.
  • Ürünün 3,5 litre pişirme haznesi, ufak bir airfryer arayanlar için avantaj yaratsa da kalabalık aileler için Philips Airfryer XXL ve Xiaomi Airfryer karşılaştırmasında dezavantaj yaratıyor.
  • Yine Philips ve Xiaomi Air Fryer karşılaştırması yapıldığında fiyat avantajıyla dikkat çekiyor.
  • Ürünün yapışmaz iç kaplaması kolay temizlenmesine yardımcı oluyor.
  • Donmuş gıdaların buzunu çözebilmesi, önemli bir zaman avantajı yaratıyor.
  • Üründe şeffaf kapak bulunmadığı için pişirme durumu sadece iç hazne açıldığında görülüyor. Bu durum ısı kaybına yol açarak dezavantaj doğuruyor.

 

Philips HD9252/90 Airfryer Fritöz

Philips-Xiaomi Airfryer karşılaştırması ve detaylı ürün incelemeleri

Philips HD9252/90 Airfryer Fritöz'ün teknik özellikleri

Düz siyah rengi ve modern tasarımıyla mutfaklara yeni bir tarz katan Philips HD9252/90 Airfryer, etkileyici özellikleriyle kullanıcılarını memnu ediyor. 1400 Watt güç ve 4,1 litre pişirme hacmiyle kısa zamanda çoklu porsiyonlar hazırlayabiliyor. Modelin geniş dijital ekranı, yazı ve sayıların rahatça görülmesini sağlıyor. Yedi farklı ön ayar sunan dokunmatik ekranı, balık kızartmaktan kek pişirmeye kadar geniş çeşitlilik sunuyor. Ürün, ister çok az yağ kullanarak ister hiç yağ kullanmadan pişirme işlemi yapabiliyor. Modelin QuickClean sepeti yapışmaz özellikte olduğu için temizliği kolaylaştırıyor. Ayrıca çıkartılıp bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Rapid Air teknolojisi kullanan Philips HD9252/90 Airfryer, sıcak havayı deniz yıldızını andıracak bir rotayla iç haznede döndürüyor ve her yiyeceğin eşit ısı görmesini sağlıyor. Sıcak tutma moduyla yiyecekleri 30 dakikaya kadar aynı sıcaklıkta muhafaza ediyor.

Philips HD9252/90 Airfryer Fritöz'ün avantaj ve dezavantajları

  • Geniş dijital ekranıyla kolay ve verimli kullanım avantajı sunuyor.

  • Ürünün dezavantajı şeffaf kapak bulundurmaması.

  • Bütün parçaları çıkarılabilen Philips HD9252/90 Airfryer, ister elde ister bulaşık makinesinde yıkanarak hijyen avantajı sunuyor.

  • İç hazne konusunda Xiaomi Air Fryer ve Philips Airfryer karşılaştırması yapıldığında 4,1 litre kapasitesindeki geniş pişirme hacmiyle Philips öne çıkıyor. Böylece kalabalık ailelere önemli bir avantaj sağlıyor.

  • NutriU uygulamasıyla 350'den fazla ilham verici tarif sunarak kullanıcılarına avantaj kazandırıyor.