Yapay zekadan ayrılık acısı çekenlere müjde

Yapay zekadan ayrılık acısı çekenlere müjde

Geleceğe şimdiden damga vuran konulardan biri yapay zeka. Artık iyiden iyiye hayatımıza dahil olan yapay zeka ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Eski sevgiliyi 'silmek' için yapay zeka geliştirildi.

Ayrılık acısı çekenlere yapay zekadan sevindirici bir haber geldi.

1691771532966.png

Eski sevgiliyle ayrılmanın en zor yanlarından biri de birlikte olduğunuz dijital anılardır. Bu anıları silmek ise neredeyse imkansız gibidir. Ancak artık yapay zeka sizin için onu da siliyor.

80471-1837856397.jpg

ESKİ SEVGİLİDEN KURTULMAK İSTEYENLER

OkCupid'in Y kuşağı ve Z kuşağı üyelerine yönelik araştırmasına göre, kullanıcıların yarısından fazlası eski sevgililerinin yer aldığı fotoğraflardan kurtulmak istiyor.

185 binden fazla kullanıcının katılımıyla gerçekleşen araştırmada yalnız yaşayan kadınların yüzde 62'sinin eski sevgililerini fotoğraflarda görmek istemediğini ortaya koydu.

54100c3df630990b0cbee124.webp

EX-TERMİNATORLE ESKİ SEVGİLİNİZİ SİLİN

Bu ihtiyacı karşılamak için Ex-Terminator adlı yapay zeka aracı geliştirildi. Ücretsiz ve çevrimiçi kullanıma açık olan araç, 'sihirli fırça' teknolojisiyle fotoğraflardan eski sevgilinizi kolayca siliyor.

Ex-Terminator, bu beklentiyi karşılamak için 'ayrılıktan sonra yas tutma sürecini kolaylaştırmayı ve değerli anıları geçmişin pençesinden kurtarmayı' amaçladığını belirtiyor.