Yüz tanıma sistemi

Yüz tanıma sistemi

 Magic Face Yüz tanıma sistemi son dönemlerde personel takibi amacıyla en çok tercih edilen ürünlerin başını çekmektedir. Bu noktada ise kaliteli ortamlar sunan www.perkotek.com sitesi, tamamen %100 yerli sermaye ürünlerin yanı sıra Türkiye distribütörlüğü yaptığı ürün çeşitlerini de tek tıkla satın alabileceğiniz ortam zeminleri hazırlamaktadır. Biz de bu kapsamda ileri teknoloji ürünlerini hemen satın almanıza yönelik hizmetler sunuyor, her alanda da sizleri hep bir adım öne çıkarmaktan geri kalmıyoruz. Bu noktada siz de rağbet gören ürün çeşitlerinin tamamını satın alma şanslarını elde edin. 

50,000 personeli kaydeden sistemler! 

Direkt olarak kriptolu kameralar ile yüzü fotoğraflayan ve daha sonrasında kullanıcılara bir ID numarası sunan Yüz tanıma ürünleri, bu noktada sorunsuzca geçiş ortamları yaratma bakımından öncü tavrını da elden bırakmamaktadır. Biz de ihtişamlı ortamları sizlere sunmak ve bu noktada hizmetler almanızı kolaylaştırmak açısından çalışıyor, var olan ürün çeşitlerini de değerlendirmeniz yönünde yardımlar sunmaktan geri kalmıyoruz. Geçmişten, günümüze kadar uzanmış ve her konuda lider konumunu elden bırakmayan web sitemize girişinizi yapabilirsiniz.

 Her aşamada sizlere kaliteli platformlar sunan ve bu sayede de öncü ürünler satın almanıza yardımcı olan Perkotek’ten siz de dilediğiniz gibi bütçenize uygun ürünleri inceleme şansları elde edin. Yüz tanıma sistemi ürünleri ile beraber sorunsuzca ürünleri denetlemek ve personellerinizi daimi olarak kontrol altında tutmak fazlaca muhtemel durum olarak ifade edilmektedir. Bu da her alanda lider ürünleri incelemenizi sağlıyor, sizleri de hep bir adım önde tutmak adına da öncü ürünler keşfetmenize ortak oluyor. Bir tık kadar uzağınızda olan sitemiz, 50,000’e kadar personeli kontrol altında tutabileceğiniz bu ürün türlerini denetleme noktasında da sizlere öncü bir fırsat durumu sunmaktan geri kalmamaktadır. Siz de tek tuşla girişinizi yapın ve pek çok ürünü görüntüleme şansı elde edin.