AKP'de twitter krizi...

AKP'de twitter krizi...

AKP’ye yakınlığı ve Erdoğan sevdasıyla bilinen  Ömer Turan, Denizli’de kendisini twitter'dan takip ettiği gerekçesiyle AKP üyelerinin ihraç edildiğini öne sürdü.

Ömer Turan, AKP Genel Başkan yardımcıları Mustafa Ataş ve Hayati Yazıcı’ya seslenerek Denizli’de kendisini takip ettiği için AKP üyelerinin ihraç edildiğini öne sürdü.

Ömer Turan, Mustafa Ataş ve Hayati Yazıcı dahil, AKP’lilerin bir şekilde kendisini takip ettiğini söyledi.

Turan, Twitter’dan konuyla ilgili şu mesajları paylaştı: “Sayın @mustafaatas, sayın @Hayati_Yazici Denizli'de sadece benim twitlerimi beğendi diye insanlar partiden ihraç ediyorlar. Siz benimle uğraşacağınıza Partide hala cirit atan kripto fetöcüler ve sayın Cumhurbaşkanımızın dediği defolu isimlerle uğraşın. Koskoca iktidar partisi, işi gücü bırakmış, Ömer Turan'ı takip eden ve paylaşımlarını beğenenleri fişliyor, sonra da bunları ihraç ediyor. Sayın @mustafaatas , Ömer Turan'ı takip suçsa, sizde uzun süre Ömer Turan'ı takip ettiniz. Kendinizle ilgili bir işlem başlatacak mısınız? Sayın @mustafaatas ,beni takip etmek sucsa,partide herkesi atmak zorunda kalırsınız.Siz dahil tüm partililer birşekilde beni takip ediyor.”