Batman'da küçük çocuğa yüzlerce erkek tecavüz etti iddiası

Batman'da küçük çocuğa yüzlerce erkek tecavüz etti iddiası

Batman’da 14 yaşındaki bir çocuğun cinsel istismara maruz bırakıldığı ve ardından aylardır sistematik olarak fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı.

Çok sayıda erkeğin cinsel istismarına maruz kalan 14 yaşındaki çocukta gebelik oluşması sonrası çocuğun verdiği ifade ile ortaya çıktı. Gazete Şujin’in haberine göre, maruz bırakıldığı cinsel istismar pek çok kişi tarafından bilinen ve gizlenen çocuk, ifadesinin ardından Sosyal Hizmetler Kurumu’na gönderilerek koruma altına alındı. 

Çocuğun ifadesi aracılığıyla Batman’da onlarca çocuğun fuhuşa zorlandığı, yüzlerce erkeğin bunun faili olduğu ve birçok ismin bunu bilmesine rağmen olayı gizlemeye çalıştığı açığa çıkmış oldu. 

İlk duruşma 18 Nisan günü Batman Adliyesi’nde görüldü. Çalıştığı iş yerinin sahibi tarafından sistematik olarak fuhuşa zorlanan çocuk için açılan davaya mahkeme tarafından gizlilik kararı getirildi. Dava kapsamında 3 kişi tutuklandı. 

Çocuğu cinsel istismara maruz bıraktığı gerekçesiyle gözaltına alınan pek çok erkeğin kefaletle serbest bırakıldığı iddia ediliyor. 

ONLARCA ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR

İş yeri sahibi tarafından en büyüğünün 17 yaşında olduğu öğrenilen onlarca kız çocuğunun cinsel istismara maruz bırakıldığı, bazı kız çocuklarının ise kaçırılarak fuhuşa zorlandığı öne sürülüyor.

Kente hakim olan bu çetenin aynı zamanda yine Batman’da var olan uyuşturucu çetesi ile de bağlantılı olduğu ve bu çocukların uyuşturucuya alıştırılarak kendilerine bağımlı hale getirilmenin amaçlandığı iddia ediliyor.