Beyoğlu'nda hırsız kopan parmağını geride bırakıp kaçtı

Beyoğlu'nda hırsız kopan parmağını geride bırakıp kaçtı

Beyoğlu'ndaki bir eve hırsızlık için giren hırsız, uyanan ev sahibiyle yaşadığı kovalamacada kopan parmağını bırakarak kaçtı

Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi Keramet Sokak'ta ilginç bir hırsızlık yaşandı. Sabah saat 6.00 sıralarında sokaktaki bir binanın, iki arkadaşın kaldığı en üst katına giren hırsız cüzdan, cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı çaldı.
Hırsız tam evden çıkacağı sırada sese uyanan ev sahibi Veysel Durmuş ile hırsız arasında arbede yaşandı. Hırsız evden kaçmayı başarırken kovalamaca sokaklar boyunca sürse de görgü tanıklarının 5-6 kişi olduklarını söylediği hırsızlar izlerini kaybettirdi. Arbedede parmağından yaralanan Veysel Durmuş da tedavi için hastaneye gitti.
KOPUK PARMAĞI DUYUNCA KENDİ PARMAKLARINI KONTROL ETTİ
Olay anını anlatan Veysel Durmuş, "Sabah sesleri duyunca uyandım. Altı kişilermiş. Koştum peşlerinden, ama yetişemedim. Apartmanda koşarken parmağım merdiven korkuluklarına takıldı ve yaralandı" dedi.
Durmuş'un apartmanda kesik parmak olduğunu duyunca parmaklarını kontrol etmesi dikkat çekti. Olay sırasında evde uyuyan Tuncay Tosun ise, ""Yeni uyanmıştım. Arkadaşımın bilgisayar, cüzdan ve telefonu çalınmış. Arkadaşımın da parmağı da kesilmiş, ama kopmamış. Kopan parmak hırsızlara ait olabilir" diye konuştu.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken hastaneler ve sağlık ocakları da parmak tedavisi için gelenlere karşı uyarıldı.