CHP'li gençler Şırnak'ta uçurtmalarını barış için uçurdu

CHP'li gençler Şırnak'ta uçurtmalarını barış için uçurdu

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK Üyesi Mustafa Kalkan öncülüğünde CHP'li gençler, Şırnak'ta çocuklarla beraber uçurtma uçurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK Üyesi Mustafa Kalkan, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ve İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Pınarbaşı Köyü'nde düzenlenen Uçurtma Şenliği'ne katıldı.

Şırnak'ın İdil'e bağlı Pınarbaşı Köy Muhtarı ve köylülerinde katıldığı CHP Gençlik Kolları ile CHP Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Orhan Sarıbal'da katılarak destek verdi.

Etkinlik sonrası basın açıklaması yapan CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Mustafa Kalkan " Değerli dostlarım, bizler çok zor şartlar altında siyaset yaptığımız seçim bölgemizde, küçük kardeşlerimizin müthiş istekleri doğrultusunda bir etkinlik gerçekleştirmeleri son derece cesur bir harekettir. Gün geçmiyor ki Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bir köyünde, bir ilçe mahallesi'nde  onlarca minik yürek bir olup, özgürlük ve demokrasi adına barış için uçurtma uçurmak istediler. Bizler de abileri olarak, barışın sembolize edildiği bugünde onları yalnız bırakmak istemedik. Katılım sağlayan herkese sonsuz minnetlerimi sunarım minik kardeşlerimiz ve bölge halkımız adına" dedi.