Dünyada bir ilk: Gar için çıkan mizah dergisi

Dünyada bir ilk: Gar için çıkan mizah dergisi

HOMUR dergisi 84. sayısını Haydarpaşa Garı'na ve bunun için yürütülen mücadeleye adadı. Derginin tüm içeriği konuyla ilgili çizim ve yazılardan oluşuyor.

Homur Mizah ve Karikatür Grubu HOMUR dergisinin 84. sayısını Haydarpaşa'ya ayırdı. "HOMUR-HAYDARPAŞA Mücadele Özel Sayısı", TMMOB-Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin öncülüğünde Birleşik Taşımacılık Sendikası'yla (BTS) beraber 83 demokratik kitle örgütünün oluşturduğu "Toplum, Kent ve Çevre için Haydarpaşa Dayanışması" bileşenleriyle ortak hazırlandı.
11 yıldır süren ve yarın 219. haftasına girecek olan Haydarpaşa Gar ve Liman Dönüşüm Projesi'ne karşı yapılan ve Haydarpaşa merdivenlerinde gerçekleştirilen buluşmalar, bir milyon metrekarelik alanın çöküntü bölgesi haline getirmesi için tren seferlerinin sonlandırıması üzerine başlamıştı.
HOMUR Mizah ve Karikatür Grubu bir açıklama yaparak Haydarpaşa için hazırladığı özel sayıyla ekip olarak Haydarpaşa Dayanışması'yla birlikte olacağını duyurdu ve herkesi açıklamaya davet etti.
3 Nisan Pazar günü Haydarpaşa'da gerçekleşecek buluşmanın saati 12.30 olarak duyuruldu.
HOMUR'un Haydarpaşa sayısına Haydarpaşa Dayanışması bileşenlerinden ulaşabilir ve homur.blogspot.com adresinden inceleyebilirsiniz.