İflas eden iş adamı koca yurt dışına kaçtı, kardeşi katletti!

İflas eden iş adamı koca yurt dışına kaçtı, kardeşi katletti!

Manavgat'ta işlenen korkunç cinayetin detayları ortaya çıkıyor. Fabrika sahibi olan eşi iflas edince yurt dışına kaçan Katerina Çetin, kayınbiraderi Mehmet Çetin ve ailesiyle Manavgat’a gitmek zorunda kaldı. Çetin, boşanma davasından 1 gün önce genç kadını boğarak öldürdü.

Antalya Manavgat’ta ikamet eden 34 yaşındaki Kırgız asıllı Katerina Çetin, korkunç bir cinayete kurban gitti. Olay önceki gece Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde karakola giden Mehmet Çetin, bir süre önce yurt dışına kaçan ağabeyinin eşini boğarak öldürdüğünü söyledi. Katerina Çetin’in evine giden polis ekipleri 3 çocuk annesi Katerina Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

BOŞANMA DAVASI VARDI

Habertürk'ten Soner Özcan'ın haberine göre gözaltına alınan Mehmet Çetin ifadesinde, abisi Haydar Çetin’le birlikte 2 yıl önce Niğde’de iplik fabrikası işlettiklerini, Rusya ile yaşanan krizin ardından işlerinin kötüye gittiğini ve iflas ettiklerini söyledi. Abisinin borçlarını ödeyemediği için yurtdışına kaçtığını anlatan Çetin “Ben de eşim, çocuklarım, abimin eşi ve çocuklarıyla birlikte çalışmak için Manavgat’a geldim” dedi.

Katil zanlısı, bir alışveriş merkezinde çalışmaya başlayan yengesinin abisini aldattığını savundu.

BOĞARAK ÖLDÜRDÜ!

Ertesi sabah abisiyle boşanma davası görülecek olan yengesiyle bu nedenle tartıştıklarını öne süren Çetin, tartışma sırasında genç kadını boğarak öldürdüğünü söyledi.

CİNAYET ÖNCESİ ÜÇ ÇOCUĞU EVDEN ALMIŞ

Öte yandan Mehmet Çetin’in, cinayeti işlemeden önce 3 yeğenini alıp kendi evine götürdüğü, daha sonra tekrar genç kadının evine gidip cinayeti işlediği ortaya çıktı. Mehmet Çetin’in sabaha kadar cesedin başında bekledikten sonra karakola gidip polise teslim olduğu anlaşıldı.